Sposób przygotowania:
Zupa brukselkowa
Do garnka wlewamy wodę i zagotowujemy wkładamy umyte mięso.
Żeberka gotujemy około 30 minut (w międzyczasie zbieramy szumowiny).
Później dodajemy obraną i umytą marchewkę oraz umytą i oczyszczoną brukselkę.
Gdy warzywa są już na wpół miękkie dodajemy obrane i umyte ziemniaki, gotujemy do miękkości. Na końcu dodajemy pokrojoną natkę pietruszki.
Żeberka gotujemy około 30 minut (w międzyczasie zbieramy szumowiny).
Później dodajemy obraną i umytą marchewkę oraz umytą i oczyszczoną brukselkę.
Gdy warzywa są już na wpół miękkie dodajemy obrane i umyte ziemniaki, gotujemy do miękkości. Na końcu dodajemy pokrojoną natkę pietruszki.
robaczek
kuchenny świat
Dziękuję.
biedroneczki
kuchenny świat
lukrowanepierniczki
kuchenny świat
Dziękuję