eliza739

eliza739

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 308]

Jajka faszerowane tuńczykiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Idealne dla wielbicieli jajek i tuńczyka

Jajka faszerowane tuńczykiem

Składniki:

Jajka faszerowane tuńczykiem

 

  • 5 jajek
  • 1 puszka tuńczyka rozdrobnionego w oleju
  • 1 łyżka majonezu
  • natka pietruszki

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane tuńczykiem
Jajka ugotować na twardo. Zimne przekroić na pół, wyciągnąć żółtka. Żółtka rozgnieść widelcem, dodać odsączonego z oleju tuńczyka, majonez i drobno pokrojoną natkę pietruszki, wszystko razem wymieszać. Łyżeczką nakładać w miejsce żółtka.