migotka28

migotka28

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1303]

Koktajl bananowo-jarmużowy

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 9

Jarmuz bardzo przypadł nam do gustu i w tym roku posiałam go więcej w warzywniaku. W sałatkach nam nie smakuje ale chipsy i koktajle ciesza się duzym powodzeniem.

Koktajl bananowo-jarmużowy Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Koktajl bananowo-jarmużowy

 

Sposób przygotowania:

Koktajl bananowo-jarmużowy
Jarmuż dokładnie umyć i osuszyć. Następnie jarmuż przełożyć do kielicha blendera. Dolać schłodzone mleko i wszystko zmiksoawać. Następnie dodać obrane ze skórki banany i ponownie zmiksować na jednolitą masę.

Gotowy koktajl przelać do szklaneczek i od razu podawać. Kwiatek szczypiorku na zdjęciu tylko do dekoracji.
Koktajl bananowo-jarmużowy
Jarmuż dokładnie umyć i osuszyć. Następnie jarmuż przełożyć do kielicha blendera. Dolać schłodzone mleko i wszystko zmiksoawać.
Koktajl bananowo-jarmużowy
Następnie dodać obrane ze skórki banany i ponownie zmiksować na jednolitą masę.