Sposób przygotowania:
Koktajl malinowy z borówkami i kokosem
Maliny delikatnie przepłukać, borówki przebrać i opłukać pod bieżącą wodą, osuszyć.
Wlać do wysokiego naczynia mleko kokosowe, wsypać maliny i borówki amerykańskie.
Zmiksować, wsypać cukru pudru do smaku i wsypać kokos.
Wlać jogurt naturalny i jeszcze raz zmiksować. Przelewać do szklanek i udekorować całymi owocami.
Podawać zaraz po przygotowaniu. W upalne dni schłodzić w lodówce.
Wlać do wysokiego naczynia mleko kokosowe, wsypać maliny i borówki amerykańskie.
Zmiksować, wsypać cukru pudru do smaku i wsypać kokos.
Wlać jogurt naturalny i jeszcze raz zmiksować. Przelewać do szklanek i udekorować całymi owocami.
Podawać zaraz po przygotowaniu. W upalne dni schłodzić w lodówce.