Sposób przygotowania:
Krem limetkowy z mussem truskawkowym
Truskawki obrac umyc ,100g pokroic w kosteczke,reszte zmiksowac ze 100g cukru.
Serek zmiksowac z reszta cukru ,sokiem z limetki i starta skorka z limetki.Smietane ubic na sztywno.Do serka dodac ubita smietane i pokrojone truskawki ,wymieszac delikatnie,podzielic do uprzednio schlodzonych pucharkow,powierzchnie zalac musem ttruskawkowym,udekorowac bita smietana,melisa i plaserkiem limetki.Schlodzic przed podaniem-chociaz u mnie dlugo nie trwa chlodzenie -inaczej jezyk ucieklby mi do..kolana!!
smacznego
Serek zmiksowac z reszta cukru ,sokiem z limetki i starta skorka z limetki.Smietane ubic na sztywno.Do serka dodac ubita smietane i pokrojone truskawki ,wymieszac delikatnie,podzielic do uprzednio schlodzonych pucharkow,powierzchnie zalac musem ttruskawkowym,udekorowac bita smietana,melisa i plaserkiem limetki.Schlodzic przed podaniem-chociaz u mnie dlugo nie trwa chlodzenie -inaczej jezyk ucieklby mi do..kolana!!
smacznego