Sposób przygotowania:
Krem mascarpone z musem truskawkowym
truskawki umyc ,obrac,
100g odlozyc i pokroic je w paseczki,plasterki,lub cwiarteczki,jak kto woli
Smietane ubic na sztywna piane,maskarpone zmiksowac z 100g cukru.
400g truskawek zmiksowac z reszta cukru.
Mascarpone i ubita smietane polaczyc delikatnie.
W uprzednio schlodzone pucharki lub miseczki dzielimy rownomiernie krem przykrywamy pokrojonymi truskawkami i polewamy mussem z truskawek do dekoracji mozna jeszcze ubic smietane i posypac wiorkami czekoladowymi,chociaz dla mnie to juz za duzo!!
100g odlozyc i pokroic je w paseczki,plasterki,lub cwiarteczki,jak kto woli
Smietane ubic na sztywna piane,maskarpone zmiksowac z 100g cukru.
400g truskawek zmiksowac z reszta cukru.
Mascarpone i ubita smietane polaczyc delikatnie.
W uprzednio schlodzone pucharki lub miseczki dzielimy rownomiernie krem przykrywamy pokrojonymi truskawkami i polewamy mussem z truskawek do dekoracji mozna jeszcze ubic smietane i posypac wiorkami czekoladowymi,chociaz dla mnie to juz za duzo!!
góralka
sloneczko1
eli_555
Jojo
Sarenka
luna
Niestety, tak:) Takie smakuja najbardziej.
Natala1210