Sposób przygotowania:
Lalka
UPIECZ ZWYKŁY BISZKOPT W NIERDZEWNEJ MISCE W TEN PROSTY SPOSÓB MAMY SPÓDNICE NASZEJ LALI, ZACZEKAJ AŻ WYSTYGNIE . PODZIEL CIASTO NA DWIE CZĘŚCI W KAŻDEJ DŁUGĄ SZKLANKĄ WYTNIJ ŚRODEK. PRZYGOTUJ DOLNĄ CZĘŚĆ POSMARUJ DZEMEM ORAZ MASĄ MALINOWĄ NAŁUŻ GÓRNĄ CZĘŚĆ DOCIŚNIJ. CAŁĄ SPÓDNICE POKRYJ MASĄ MALINOWĄ. LALCE UNIEŚ RĘCE DO GÓRY I DO TEGO MNIEJSCA ZAWIŃ JĄ FOLIĄ ALUMINIOWĄ WSADZ DO ŚRODKA TORTU. WEŻ POZOSTAŁE MASY I UDEKORUJ WEDLE GUSTU.W TEN ŁATWY SPOSÓB UZYSKASZ PIĘKNY NIEDROGI TORT KTÓRYM NAPEWNO NIE JEDEN CUKIERNIK MÓGŁBY SIĘ POCHWALIĆ A TWOJA MAŁA KSIĘŻNICZKA BĘDZIE ZACHWYCONA.