Odp: Co dzisiaj na podwieczorek?
- Forum: Co dzisiaj na podwieczorek?
Lodow nie mam wiec sie poczastuje.
Staż w Gotujmy: 5794 dni
Miasto: Bradford UK
Lodow nie mam wiec sie poczastuje.
Obiad jeszcze w proszku,ale deser juz w lodowce czeka
Pyza napisał(a): nie no, Bahus się odzywa a Muzykus na wojnie - obiecał po powrocie, gdy rany już opatrzy, relacyję jakąś nam tutaj przedstawić
A swoją drogą ta wizja faceta w SAMYM fartuszku bardzo mi się podoba
Pyza ty zalotnico
Moze lato tak ich rozleniwilo
Witam o poranku,za oknem sloneczko i zapowiada sie przyjemny dzionek.
Bahus napisał(a): Babciagramolka napisał(a): Plagiaty czy piątki Bahusie ? chcesz zgłaszać ? Ok zgłaszaj. Tylko proszę podawać żródło dokładnie tzn kolor notesu , półka w regale , na której stronie , dokładny adres gdzie źródło plagiatu leży - i żeby właściciel nie protestował jak przyjadę sprawdzić .
Auto cenzura zawsze mile widziana ().A tak wogóle to wstawił byś coś nowego bo na laurach spocząłeś i tyle .
Trochę się boję...najpierw muszę przekonać najmilsze i najukochańsze panie z gotujmy.pl, że moje plagiaty są tak zakamuflowane, tak bezczelnie pokręcone, że nie warto ich sprawdzać. Można przez zbytnią wnikliwość utknąć w gąszczu ich kopii w internecie...Przepisy dodaję 8 lat i troszkę się tego uzbierało....
Chwalipieta
Tit napisał(a): wczoraj widziałam w sklepie ser przyprawiany czarnuszką - ale wzięłam ten bez przypraw
I wiatrow nie bedzie
Anula napisał(a): Bahus napisał(a): A jak było na imię kobiecie, której "tyłkiem można by orzechy gnieść"? (Ja to dość dosadnieokreślił Maćko z Bogdańca)
No chyba Jagienka
Wiem ze od,,no,,nie powinno sie zaczynac wypowiedzi,no ale tak jakos mi pasowalo
Bahus napisał(a): A jak było na imię kobiecie, której "tyłkiem można by orzechy gnieść"? (Ja to dość dosadnieokreślił Maćko z Bogdańca)
No chyba Jagienka
Super,bardzo ciekawe i przyjemne dla oka foteczki