Gołąbki firmowe - komentarze

Kapustę oczyścić z uszkodzonych liści, wyciąć głąb, opłukać, zalać dużą...

Cały przepis: Gołąbki firmowe

Kanie smażone - komentarze

Grzyby starannie umyć, odciąć trzony, z kapeluszy zdjąć skórkę. Na patelni...

Cały przepis: Kanie smażone

Kurczę zapiekane z bananami - komentarze

Ugotować kurczę z dodatkiem włoszczyzny, a gdy będzie miękkie - wyjąć....

Cały przepis: Kurczę zapiekane z bananami

Wstążki w sosie ziołowym - komentarze

Makaron włożyć do 2 l gotującej sie wody, do której należy dodać sól i...

Cały przepis: Wstążki w sosie ziołowym

Aromatyczna pieczeń barania - komentarze

Mięso umyć i po usunięciu błon oraz tłuszczu skropić octem, dobrze natrzeć...

Cały przepis: Aromatyczna pieczeń barania

Zakąska z jaj - komentarze

Obrany ziemniak ugotować, odcedzić, odparować, utłuc na pulchną masę. Jajka...

Cały przepis: Zakąska z jaj

Jaja tupinel - komentarze

Ziemniaki dobrać jednakowe, duże. Z wierzch ściąć cienka warstwę, tworząc jakby...

Cały przepis: Jaja tupinel

Sałatka z rukoli i sałaty Radicchio - komentarze

Sałatka z rukoli: Liście rukoli i sałaty oczyścić i opłukać, osączyć, grubo pokroić, włożyć do salaterki i polać sosem......

Cały przepis: Sałatka z rukoli i sałaty Radicchio

Stokfisz w pomidorach - komentarze

Filety lekko posolić, obtoczyć w mące i smażyć na tłuszczu 5-10 minut. W rondelku...

Cały przepis: Stokfisz w pomidorach

Zupa bardzo aromatyczna (Chiny) - komentarze

W woku zagotować 1 litr wody, wrzucić umyte miąso i plasterki imbiru. Gotować 15 minut,...

Cały przepis: Zupa bardzo aromatyczna (Chiny)