Ogórki faszerowane - komentarze

Ogórki umyć i pokroić na 3 centymetrowe krążki. Z każdego ostrożnie...

Cały przepis: Ogórki faszerowane

Kapuśniak prowansalski - komentarze

Kapustę drobno posiekać, marchew przekroić wzdłuż na 4 części. Wraz z fasolą...

Cały przepis: Kapuśniak prowansalski

Caponata - komentarze

Bakłażany obrać i pokrajać w kostkę, następnie przesmażyć w oleju i lekko...

Cały przepis: Caponata

Placek królewski - komentarze

Placek upiec w tortownicy o średnicy 28cm....

Cały przepis: Placek królewski

Kurczęta z majonezem - komentarze

Młode, dobrze oczyszczone kurczęta włożyć w całości do ugotowanego wywaru z...

Cały przepis: Kurczęta z majonezem

Kiełbasa swojska - komentarze

Wszystko dobrze i długo wymieszać i pozostawić w chłodnym miejscu na jedną noc. Na drugi...

Cały przepis: Kiełbasa swojska

surowka z kapusty - komentarze

kapuste kroimy wsypujemy do miski nastenie ucieramy marchew......

Cały przepis: surowka z kapusty

Kuropatwa po marynarsku - komentarze

Sprawione kuropatwy umyć, natrzeć przyprawami i pozostawić w chłodnym miejscu na...

Cały przepis: Kuropatwa po marynarsku

Kurczak w sosie curry z piankami Haribo - komentarze

Propozycje maestro sztuki kulinarnej - Kurta Schellera na wyśmienitego kurczaka w sosie curry z dodatkiem pianek Haribo....

Cały przepis: Kurczak w sosie curry z piankami Haribo