Szpinak Katalończyka - komentarze

Rodzynki namoczyć w gorącej wodzie i odcedzić. Oliwę rozgrzać, lekko podsmażyć...

Cały przepis: Szpinak Katalończyka

Surówka z kapusty pekińskiej ze szczypiorkiem - komentarze

Kapustę pekińską oczyścić z zewnętrznych uszkodzonych liści. Oddzielić listki...

Cały przepis: Surówka z kapusty pekińskiej ze szczypiorkiem

Sos zielony - komentarze

Posiekane zioła wymieszać z jogurtem, przyprawić do smaku......

Cały przepis: Sos zielony

Polędwiczki po iberyjsku - komentarze

Polędwiczki lekko posolić, obsmażyć na rozgrzanym maśle na dość ostrym ogniu....

Cały przepis: Polędwiczki po iberyjsku

Kapusta pekińska - komentarze

Z sosów sojowego i chili, soku z cy-tryny i mleczka kokosowego zrobić sos,...

Cały przepis: Kapusta pekińska

Lasagne katańskie - komentarze

Na oleju przesmażyć drobno pokrojoną oczyszczoną z pestek paprykę, gdy zmięknie...

Cały przepis: Lasagne katańskie

Kurczak nadziewany orzechami - komentarze

W pierwszej kolejności przygotować orzechy: nerkowce wysuszyć w ciepłym piekarniku,...

Cały przepis: Kurczak nadziewany orzechami

Gulasz z biodrówki - komentarze

Sporządzamy marynatę, wlewając do naczynia olej, ocet balsamiczny, czosnek i pozostałe przyprawy....

Cały przepis: Gulasz z biodrówki

Pieczarki czosnkowe - komentarze

Czosnek i pieczarka - doskonała parka...

Cały przepis: Pieczarki czosnkowe