Szpinak Katalończyka - komentarze
Rodzynki namoczyć w gorącej wodzie i odcedzić. Oliwę rozgrzać, lekko podsmażyć...
Cały przepis: Szpinak Katalończyka
Staż w Gotujmy: 6366 dni
Miasto: -
Rodzynki namoczyć w gorącej wodzie i odcedzić. Oliwę rozgrzać, lekko podsmażyć...
Cały przepis: Szpinak Katalończyka
Kapustę pekińską oczyścić z zewnętrznych uszkodzonych liści. Oddzielić listki...
Cały przepis: Surówka z kapusty pekińskiej ze szczypiorkiem
Posiekane zioła wymieszać z jogurtem, przyprawić do smaku......
Cały przepis: Sos zielony
Polędwiczki lekko posolić, obsmażyć na rozgrzanym maśle na dość ostrym ogniu....
Cały przepis: Polędwiczki po iberyjsku
Z sosów sojowego i chili, soku z cy-tryny i mleczka kokosowego zrobić sos,...
Cały przepis: Kapusta pekińska
Na oleju przesmażyć drobno pokrojoną oczyszczoną z pestek paprykę, gdy zmięknie...
Cały przepis: Lasagne katańskie
W pierwszej kolejności przygotować orzechy: nerkowce wysuszyć w ciepłym piekarniku,...
Cały przepis: Kurczak nadziewany orzechami
Sporządzamy marynatę, wlewając do naczynia olej, ocet balsamiczny, czosnek i pozostałe przyprawy....
Cały przepis: Gulasz z biodrówki
Canelloni najlepsze na świecie...
Cały przepis: Canneloni z kurczakiem
Czosnek i pieczarka - doskonała parka...
Cały przepis: Pieczarki czosnkowe