Sznycel po grodzieńsku z krokietami - komentarze

Boczek wieprzowy bez kości pokrajac na kawałki, pobić, posolić, po czym panierować w...

Cały przepis: Sznycel po grodzieńsku z krokietami

Risotto z tuńczykiem - komentarze

Ryz wsypać do rondla, zalać 2 szkl wody oraz wkruszyć kostkę rosołową. Gotować na...

Cały przepis: Risotto z tuńczykiem

Cielęcina z pieczarkami 1 - komentarze

Cielęcinę umyć, drobno posiekać. Wymieszać razem ze śmietaną i pokrojoną cebulą,...

Cały przepis: Cielęcina z pieczarkami 1

Kurczę duszone z agrestem - komentarze

Oczyszczonego kurczaka podzielić na ćwiartki, oprószyć solą i mąką,...

Cały przepis: Kurczę duszone z agrestem

Kalarepka faszerowana mięsem - komentarze

Kalarepki obrać, wydrążyć okrągłą łyżeczką. Przygotować farsz jak na kotlety,...

Cały przepis: Kalarepka faszerowana mięsem

Glazurowane piersi indyka - komentarze

Nagrzać piekarnik do 175°C. W rondlu rozgrzać olej, stopić masło, obrumienić...

Cały przepis: Glazurowane piersi indyka

Kluski lane - komentarze

Kluski lane: Jaja rozkłócić z 2-3 łyżkami wody, dodać natkę, sól, wsypać mąkę (ilość mąki...

Cały przepis: Kluski lane

Indyk tradycyjny - komentarze

Indyka umyć, usunąć ścięgna, odciąć szyję, natrzeć przyprawami i odstawić na 3 godziny......

Cały przepis: Indyk tradycyjny

Frykadelki w sosie grzybowym - komentarze

Grzyby namoczyć i ugotować poprzedniego dnia. Do mięsa dodać namoczoną i...

Cały przepis: Frykadelki w sosie grzybowym