Królik z czosnkiem (Hiszpania) - komentarze

1 kg króliczego mięsa
czerwona papryka
główka czosnku
szklanka...

Cały przepis: Królik z czosnkiem (Hiszpania)

Morszczuk w papilotach - komentarze

Każdą podwójną kostkę filetów przekrajać ostrym nożem na 3 części....

Cały przepis: Morszczuk w papilotach

Nadziewana wołowina - komentarze

Mięso umyć, osuszyć, naciąć w nim wzdłuż kilka kieszeni i natrzeć przyprawami......

Cały przepis: Nadziewana wołowina

Jaja faszerowane śledziami I - komentarze

Jaja ugotować na twardo, wy­studzić, obrać i przeciąć wzdłuż na połówki. Delikatnie wyjąć żółtka......

Cały przepis: Jaja faszerowane śledziami I

Wołowina duszona z Hongkongu - komentarze

Imbir i marchewkę pokroić wzdłuż w paseczki (długości 5 cm). Wołowinę pokroić w...

Cały przepis: Wołowina duszona z Hongkongu

Coctail Urszulanka - komentarze

Wszystkie składniki dobrze wymieszać z lodem i przecedzić do kieliszka....

Cały przepis: Coctail Urszulanka

Zrazy wołowe pachnące chrzanem - komentarze

Miąso umyć, osuszyć, oczyścić z ewentualnych błon i tłuszczu. Pokroić na 4 plastry,...

Cały przepis: Zrazy wołowe pachnące chrzanem

Jaja faszerowane sardynkami - komentarze

Jaja obrać, przekroić, wyjąć żółtka i przetrzeć je przez sito......

Cały przepis: Jaja faszerowane sardynkami

Kuleczki krewetkowe (Wietnam) - komentarze

Wymieszać wino, słoninę, pieprz, cukier i odrobinę soli. Wstawić miskę do naczynia z...

Cały przepis: Kuleczki krewetkowe (Wietnam)

Szynka peklowana pieczona - komentarze

Szynkę opłukać, osączyć, naszpikować goździkami i obtoczyć w tartej bułce....

Cały przepis: Szynka peklowana pieczona