Indyk w owocach - komentarze

Mięso umyć, podsmażyć na mocno rozgrzanym oleju. Cebule obrać, posiekać i...

Cały przepis: Indyk w owocach

Buraczki do mięsa - komentarze

Buraki umyć bardzo dokładnie, upiec w piekarniku, wystudzić, a następnie zetrzeć na...

Cały przepis: Buraczki do mięsa

Grzanki jagodzianki - komentarze

Śmietanę ubijać, dodając do niej stopniowo cukier puder. Delikatnie dodać jagody,...

Cały przepis: Grzanki jagodzianki

Sola saute z pomidorami - komentarze

Solę pozostawić na 3-4 godziny w dolnej części lodówki do rozmrożenia....

Cały przepis: Sola saute z pomidorami

Zupa fasolowa po chłopsku - komentarze

Dzień wcześniej przebrać, wymyć fasolę i namoczyć ją w wodzie. Następnego dnia...

Cały przepis: Zupa fasolowa po chłopsku

Paprykarz z okonia - komentarze

Ryby oczyścić, umyć, pokroić w dzwonka, posolić i odstawić na 1 godzinę. W garnku...

Cały przepis: Paprykarz z okonia

Gulasz zimowy - komentarze

Wołowinę umyć, podzielić na 6 dużych części i oprószyć solą. W rondlu...

Cały przepis: Gulasz zimowy

Karkówka z ananasem - komentarze

Mięso umyć, osuszyć, natrzeć solą i pieprzem. Obwiązać nitką i obsmażyć ze...

Cały przepis: Karkówka z ananasem

Skrzydełka kurczaka po królewsku - komentarze

Odkroić końce i usunąć ścięgna ze skrzydełek. Użyć tylko środkowych części...

Cały przepis: Skrzydełka kurczaka po królewsku

Francuska potrawa z fasoli, mięsa - komentarze

wędlin, warzyw i pomidorów. Fasolę umyć, namoczyć na kilka godzin i gotować w tej samej wodzie, w której się...

Cały przepis: Francuska potrawa z fasoli, mięsa