Przysmak frankfurcki - komentarze

Cebule obrać, umyć, pokroić w drobną kostkę. W garnku rozgrzać smalec, zeszklić na...

Cały przepis: Przysmak frankfurcki

Awokado z krewetkami - komentarze

Przekroić owoc na pół i skropić cy­tryną......

Cały przepis: Awokado z krewetkami

Sznycle grzybowe - komentarze

Grzyby wypłukać i namoczyć poprzedniego dnia. Nazajutrz ugotować w tej samej wodzie w...

Cały przepis: Sznycle grzybowe

Pasta z wątróbki - komentarze

Wątróbki umyć, oczyścić, pokrajać. Cebule obrać, opłukać, pokrajać w...

Cały przepis: Pasta z wątróbki

Jaja faszerowane śledziami II - komentarze

Filety śledziowe wymoczyć, ogórki pokroić w drobną kostkę. Jaja ugotować na twardo......

Cały przepis: Jaja faszerowane śledziami II

Sałatka moskiewska - komentarze

Głowiznę oczyścić, umyć (usunąć mózg, uszy, ozór) i gotować, aż...

Cały przepis: Sałatka moskiewska

Gruszki w kremie waniliowym - komentarze

Gruszki obrać, przekrajać na pół, wyjąć okrągła łyżeczką gniazda...

Cały przepis: Gruszki w kremie waniliowym

Rurki z warzywami i szałwią - komentarze

Makaron ugotować w osolonej wodzie (10 minut). Cukinie i marchewki oczyścić, opłukać......

Cały przepis: Rurki z warzywami i szałwią

Zapiekanka "makaroniarz" - komentarze

Kiełbasę pokrajać w plasterki, włożyć na mocno rozgrzany na patelni tłuszcz,...

Cały przepis: Zapiekanka "makaroniarz"

Baranina z białą fasolą (Gruzja) - komentarze

Fasolę przebrać, namoczyć na 6-7 godzin. Zalać wodą, nie solić i ugotować do...

Cały przepis: Baranina z białą fasolą (Gruzja)