Pareve knaidlach - komentarze
Żółtka utrzeć z solą aż staną się gęste. Lekko wymieszać je z pianą z...
Cały przepis: Pareve knaidlach
Staż w Gotujmy: 6351 dni
Miasto: -
Żółtka utrzeć z solą aż staną się gęste. Lekko wymieszać je z pianą z...
Cały przepis: Pareve knaidlach
Starannie opłukać szpinak, oczyścić z szypułek i dość grubo posiekać. w ten sam...
Cały przepis: Szpinak po francusku
Fasolę namoczyć i zostawić do następnego dnia. Gotować do miękkości. Cebule...
Cały przepis: Pikantne chili con carne
Pieczarki umyć i osuszyć. Wycisnąć sok z cytryny, polać nim grzyby aby nie ściemniały...
Cały przepis: Pieczarki pachnące czosnkiem
Ugotowane na twardo jajka przeciąć wzdłuż i wydrążyć zółtka. Wszystkie...
Cały przepis: Jajka faszerowane szpinakiem
Mięso umyć, osuszyć, pokroić w niezbyt grubą kostkę, posolić, skropić wódką,...
Cały przepis: Wieprzowina w sosie słodko-kwaśnym (Chiny)
Zagotować wodę z tłuszczem. Do wrzątku sypać mąkę i drewnianą łyżką na małym...
Cały przepis: Grzybowe kluski kładzione
Twaróg rozgnieść, wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia i żółtkami, na końcu z...
Cały przepis: Placuszki z twarogu z sosem waniliowym
Posiekać grubo kapustę włożyć wraz z obranymi ziemniakami oraz czosnkiem do lekko...
Cały przepis: Puree z ziemniaków i kapusty
Wymieszać musztardę z winem i odstawić na 10 minut. Rozbić piersi kurczaka drewnianym młotkiem......
Cały przepis: Kurczak po diabelsku