Surówka z białej kapusty z brzoskwiniami - komentarze

Kapustę oczyścić z uszkodzonych liści, opłukać, cienko poszatkować, usuwając...

Cały przepis: Surówka z białej kapusty z brzoskwiniami

Indyk po cesarsku (Meksyk) - komentarze

Filety opłukać pod bieżącą wodą, osuszyć, pokroić na podłużne kawałki i...

Cały przepis: Indyk po cesarsku (Meksyk)

Pstrąg w powijaczkach - komentarze

Ryby oczyścić, umyć, podzielić na 3-5 centymetrowe dzwonka, każde posolić, owinąć...

Cały przepis: Pstrąg w powijaczkach

Sznycelki po włosku (Włochy) - komentarze

Bułki namoczyć w mleku, odcisnąć, wymieszać z pozostałymi składnikami i wyrobić na...

Cały przepis: Sznycelki po włosku (Włochy)

"Risotto" z pęczaku i warzyw - komentarze

Pęczak umyc w ciepłej wodzie, odsączyć, włożyć do wrzącej, osolonej wody, ugotowac...

Cały przepis: "Risotto" z pęczaku i warzyw

Kluseczki ptysiowe - komentarze

Zagotować pół szklanki wody z masłem, wsypać przesianą mąkę i cały czas ucierać,...

Cały przepis: Kluseczki ptysiowe

Jagnię z pieca - komentarze

Jagnięcinę umyć pod bieżącą wodą, dokładnie oczyścić z błonek i resztek...

Cały przepis: Jagnię z pieca

Surówka włoska - komentarze

Opłukaną i osuszoną sałatę kroimy w paski. Rzodkiewki i pomidor kroimy w...

Cały przepis: Surówka włoska

Chrupiąca pierś kurczaka - komentarze

Mięso pokroić na dość duże kawałki, oprószyć solą i pieprzem, zanurzyć w...

Cały przepis: Chrupiąca pierś kurczaka

Sos chrzanowy 1 (Białoruś) - komentarze

Korzenie chrzanu wymyć, obrać ze skórki i zetrzeć na tarce. Dodać cukier,...

Cały przepis: Sos chrzanowy 1 (Białoruś)