Kurczak Teriyaki (Japonia) - komentarze

Smażymy mięso na średnim ogniu z obu stron aż nabierze złotego koloru. ...

Cały przepis: Kurczak Teriyaki (Japonia)

Kuleczki cielęce z grzybami - komentarze

Bułkę namoczyć kilkanaście minut w mleku, odcisnąć. Czosnek przecisnąć przez...

Cały przepis: Kuleczki cielęce z grzybami

Saciwi z kurczaka (Gruzja) - komentarze

Oczyszczonego kurczaka zalać osoloną wrzącą wodą i pogotowac ok 10 minut. Następnie...

Cały przepis: Saciwi z kurczaka (Gruzja)

Sałatka z ryżu z orzechami - komentarze

Ryż opłukać, ugotować w dużej ilości wrzącej osolonej wody. Gdy będzie miękki ale...

Cały przepis: Sałatka z ryżu z orzechami

Ostry sos miętowy - komentarze

Ogórek obrać, zetrzeć na drobnej tarce i odlać sok. Dodać jogurt, oliwę,...

Cały przepis: Ostry sos miętowy

Surówka z cykorii po francusku 1 - komentarze

Cykorię oczyścić z uszkodzonych liści, wyciąć gorzki miąższ u nasady korzeni,...

Cały przepis: Surówka z cykorii po francusku 1

Mickey Mouse - komentarze

Do wysokiej szklanki z lodem wlać Colę, dodać lody waniliowe i dopełnić śmietanką...

Cały przepis: Mickey Mouse

Łódeczki z liści cykorii - komentarze

Ugotować jajka na twardo, obrać ze skorupek, posiekać. Dodać łyżkę majonezu,...

Cały przepis: Łódeczki z liści cykorii

Śledzik Bonne Femme - komentarze

Śledziki oczyścić, odciąć łebki, posolić. Cebule pokrajać w krążki, zeszklić w...

Cały przepis: Śledzik Bonne Femme