Fasolka szparagowa po francusku - komentarze
Mięso ugotować w dwóch szklankach osolonej wody z listkiem laurowym, następnie...
Cały przepis: Fasolka szparagowa po francusku
Staż w Gotujmy: 6102 dni
Miasto: -
Mięso ugotować w dwóch szklankach osolonej wody z listkiem laurowym, następnie...
Cały przepis: Fasolka szparagowa po francusku
Do mięsa dodać jajo, połowę orzechów, imbir, pieprz i sól. Dokładnie wymieszać i...
Cały przepis: Kulki mięsne z orzechami
Rybę oczyścić i sprawić, ugotować w osolonej wodzie razem z warzywami. Mięso ryby...
Cały przepis: Sałatka z dorsza
Figi umyć, osuszyć, a następnie zrobić w każdej wgłębienie. Migdały posiekać,...
Cały przepis: Figi nadziewane migdałami
Rybę podzielić na porcje, natrzeć mieszanką oliwy z oliwek, soku z limonki oraz imbiru i...
Cały przepis: Ryba w imbirze
Ugotować marchewki do miękkości w dużej ilości wody. Wyjąć je, ostudzić, pokroić...
Cały przepis: Sałatka mazurska z marchwi
Umyty melon przekroić wzdłuż na ćwiartki, z każdej usunąć pestki i odciąć...
Cały przepis: Sałatka z tuńczyka 6
Śledzie dokładnie wymoczyć, a następnie oczyścić ze skóry i ości. Cebulę...
Cały przepis: Śledzie w sosie musztardowo-koperkowym
Brokuły włożyć do osolonego wrzątku, zagotować, odcedzić, podzielić na różyczki, łodygi pokroić w kostkę......
Cały przepis: Brokuły zapiekane
Umytą i oczyszczoną gęś natrzeć porządnie solą i pozostawić na kilka godzin. Pigwę...
Cały przepis: Gęś nadziewana pigwą (Gruzja)