Fasolka szparagowa po francusku - komentarze

Mięso ugotować w dwóch szklankach osolonej wody z listkiem laurowym, następnie...

Cały przepis: Fasolka szparagowa po francusku

Kulki mięsne z orzechami - komentarze

Do mięsa dodać jajo, połowę orzechów, imbir, pieprz i sól. Dokładnie wymieszać i...

Cały przepis: Kulki mięsne z orzechami

Sałatka z dorsza - komentarze

Rybę oczyścić i sprawić, ugotować w osolonej wodzie razem z warzywami. Mięso ryby...

Cały przepis: Sałatka z dorsza

Figi nadziewane migdałami - komentarze

Figi umyć, osuszyć, a następnie zrobić w każdej wgłębienie. Migdały posiekać,...

Cały przepis: Figi nadziewane migdałami

Ryba w imbirze - komentarze

Rybę podzielić na porcje, natrzeć mieszanką oliwy z oliwek, soku z limonki oraz imbiru i...

Cały przepis: Ryba w imbirze

Sałatka mazurska z marchwi - komentarze

Ugotować marchewki do miękkości w dużej ilości wody. Wyjąć je, ostudzić, pokroić...

Cały przepis: Sałatka mazurska z marchwi

Sałatka z tuńczyka 6 - komentarze

Umyty melon przekroić wzdłuż na ćwiartki, z każdej usunąć pestki i odciąć...

Cały przepis: Sałatka z tuńczyka 6

Śledzie w sosie musztardowo-koperkowym - komentarze

Śledzie dokładnie wymoczyć, a następnie oczyścić ze skóry i ości. Cebulę...

Cały przepis: Śledzie w sosie musztardowo-koperkowym

Brokuły zapiekane - komentarze

Brokuły włożyć do osolonego wrzątku, zagotować, odcedzić, podzielić na różyczki, łodygi pokroić w kostkę......

Cały przepis: Brokuły zapiekane

Gęś nadziewana pigwą (Gruzja) - komentarze

Umytą i oczyszczoną gęś natrzeć porządnie solą i pozostawić na kilka godzin. Pigwę...

Cały przepis: Gęś nadziewana pigwą (Gruzja)