Bakłażany nadziewane - komentarze
Bakłażan przeciąć, wzdłuż (ale nie do końca), wstawić do rozgrzanego piekarnika na...
Cały przepis: Bakłażany nadziewane
Staż w Gotujmy: 6102 dni
Miasto: -
Bakłażan przeciąć, wzdłuż (ale nie do końca), wstawić do rozgrzanego piekarnika na...
Cały przepis: Bakłażany nadziewane
W garnku na podgrzanym oleju przesmażyć pokrojony boczek. Dodawać kolejno pokrajane w...
Cały przepis: Minestrone genueńska
Karpia sprawić, dokładnie umyć i sfiletować. Filety lekko oprószyć solą,...
Cały przepis: Karp w sosie pieczarkowym
Wymoczone śledzie obrać ze skóry i ości, pokroić w dzwonka. Cebulę, marynowane...
Cały przepis: Śledzie z grzybami
Mięso podzielić na 8 części, natrzeć oregano, solą, pieprzem i piec w piekarniku aż...
Cały przepis: Suwlaki w chlebku pitta
Mięso dusić w winie z octem i wodą z dodatkiem przypraw. Można również od razu...
Cały przepis: Wieprzowina ze śliwkami
Umyć i osuszyć mięso. Zabejcować na 3-6 dni (marynaty można sporządzać na bazie wina,...
Cały przepis: Pieczeń z dzika na czerwonym winie
Filety skropić sokiem z cytryny, posypać vegetą. Przygotować ciasto. Roztrzepać...
Cały przepis: Sola w cieście
Zsiadłe mleko dobrze rozbić, wymieszać ze śmietaną. Jajka ugotować na twardo,...
Cały przepis: Chłodnik po gruzińsku
Piersi kurczaka pokroić w kostkę, oprószyć przyprawą gyros, pokropić oliwą z...
Cały przepis: Sałatka gyros