Awokado w ziołach - komentarze

Awokado rozgnieść wodelcem, czosnek i cebulę obrać i drobno posiekać. pomidory...

Cały przepis: Awokado w ziołach

Puree z cebuli - komentarze

Cebulę obieramy i po opłukaniu wrzuca my do wrzącej, osolonej wody; gotujemy do...

Cały przepis: Puree z cebuli

Szpinak zapiekany - komentarze

Szpinak przebrać, opłukać, sparzyć, odcedzić, osączyć i wystudzić. Zmielić,...

Cały przepis: Szpinak zapiekany

Pierożki - komentarze

Zagnieść ścisłe ciasto z pszennej lub gryczanej mąki, dodajac mleko, jajka,...

Cały przepis: Pierożki

Masa czekoladowa - komentarze

Zagotować mleko z cukrem i cukrem waniliowym. Kakao bardzo starannie wymieszać z mlekiem w...

Cały przepis: Masa czekoladowa

Ser tawrogowy opiekany - komentarze

Wybrać ser dobrze odciśnięty, zwart, nie kruszący się. Pokrajać go w sztabki o...

Cały przepis: Ser tawrogowy opiekany

Jaja nadziewane w skorupkach - komentarze

6 jajek ugotować na twardo, ostudzić i ostrym nożem przekrajać wzdłuż na połowę nie...

Cały przepis: Jaja nadziewane w skorupkach

Mostki z sosem kminowym (Litwa) - komentarze

Oczyścić i ugotować do miękkości mostki z włoszczyzną i solą. Rozpuścić łyżkę...

Cały przepis: Mostki z sosem kminowym (Litwa)

Królik z czosnkiem - komentarze

Podzielić królika na części, ułożyć w garnku na gorącym oleju, dodać...

Cały przepis: Królik z czosnkiem

Suflet Kurta Schellera z Haribo - komentarze

Suflet czekoladowy z piankami Haribo Flowers to propozycje maestro sztuki kulinarnej - Kurta Schellera.
...

Cały przepis: Suflet Kurta Schellera z Haribo