Ryba po żydowsku - komentarze

Rybę oczyścić z łusek, usunąć wnętrzności, umyć i lekko osolić. Cebulę pokroić...

Cały przepis: Ryba po żydowsku

Krem z bitej śmietany - komentarze

Żelatynę rozpuścić w 1/2 szkl ciepłej wody. Śmietankę ochłodzić w lodówce...

Cały przepis: Krem z bitej śmietany

Słodki pocałunek - komentarze

Składniki wlać do shaekera, wrzucić kostki lodu i wstrząsnąć. Przelać do szklanki,...

Cały przepis: Słodki pocałunek

Jaja faszerowane szprotkami - komentarze

Jaja wystudzić, obrać i prze­kroić wzdłuż. Wyjąć żółtka, utrzeć je ze szprotkami......

Cały przepis: Jaja faszerowane szprotkami

Sałatka z ryby wędzonej i selera - komentarze

Seler oczyścić, umyć, obrać, ugotować. Po wystudzeniu pokroić w dość grubą...

Cały przepis: Sałatka z ryby wędzonej i selera

Steki wieprzowe w sosie rydzowym - komentarze

Mięso umyć, osuszyć i pokroić w plastry. Z pieprzu, soli, papryki słodkiej, czosnku i...

Cały przepis: Steki wieprzowe w sosie rydzowym

Bigos warzywny I - komentarze

Kapustę pokroić i zagotować, po czym osączyć z wody. Włoszczyznę zetrzeć na tarce o...

Cały przepis: Bigos warzywny I

Sos nuoc cham - komentarze

Cukier wsypać do miski, wlać wodę i mieszać aż się rozpuści. Dodać pozostałe...

Cały przepis: Sos nuoc cham

Schab z aromatem szałwii - komentarze

Schab opłukać, nasolić. Rozgrzać mocno olej w rondlu i dobrze obsmażyć mięso ze...

Cały przepis: Schab z aromatem szałwii

Owoce morza na trzcinie cukrowej (Wietnam) - komentarze

Do mięsa dodać pieprz, czosnek, sos rybny i cukier. dokładnie wymieszać, przykryć i...

Cały przepis: Owoce morza na trzcinie cukrowej (Wietnam)