Pieczarki faszerowane - komentarze
Pieczarki umyć, obrać i oddzielić kapelusze od trzonów. Kapelusze lekko posolić, a...
Cały przepis: Pieczarki faszerowane
Staż w Gotujmy: 6100 dni
Miasto: -
Pieczarki umyć, obrać i oddzielić kapelusze od trzonów. Kapelusze lekko posolić, a...
Cały przepis: Pieczarki faszerowane
Pietruszkę i por umyć i sparzyć wrzątkiem, po czym polać zimną wodą, osączyć na...
Cały przepis: Zapiekanka z mięsa i porów
Mięso wołowe i baranie starannie oczyścić ze wszystkich najdrobniejszych błon,...
Cały przepis: Kołduny litewskie I
Jabłka umyć, obrać, usunąć gniazda nasienne, podzielić owoce na kawałki, cebule...
Cały przepis: Sos z jabłek i cebuli
Warzywa przebrać, umyć, osuszyć i pokroić w paski. Melisę opłukać, poodrywać...
Cały przepis: Warzywa z sosem z oliwy
Pory oczyścić, podzielić wzdłuż na połowy, dokładnie wymyć, a następnie pokroić...
Cały przepis: Sałatka z porów
Z łyżki mąki i łyżki margaryny zrobić zasmażkę, rozprowadzić mlekiem, doprawić...
Cały przepis: Filety w sosie chrzanowym
Posiekać mięso baranie, dołożyć (jeżeli nietłuste) łoju lub masła. Dodać do tego...
Cały przepis: Dołma turecka
Owoce umyć, oczyścić, obrać ze skórki, zmiksować. Następnie dodać...
Cały przepis: Mrożony krem z owocami
Cebulę obrać, opłukać, sparzyć wrzącą wodą, odcedzić, zalać mlekiem, ugotować...
Cały przepis: Cebula po hiszpańsku