Letnia zupa z bakłażana - komentarze

Bakłażana obrać, oczyścić z pestek i pokroić w centymetrowe paski. pomidory umyć,...

Cały przepis: Letnia zupa z bakłażana

Kapusta na gorąco - komentarze

Kapustę umyć, oczyścić i dość cienko poszatkować. Przełożyć do garnka, zalać...

Cały przepis: Kapusta na gorąco

Sałatka z mieszanki kiełków - komentarze

Kiełki przepłukać w chłodnej wodzie, ogórek obrać i pokroić w plasterki....

Cały przepis: Sałatka z mieszanki kiełków

Przysmak bogów greckich - komentarze

Pokrojone pistacje, migdały i orzechy wymieszać z otartą skórką z cytryny, 4...

Cały przepis: Przysmak bogów greckich

Szarlotka 1 - komentarze

Z podanych składników szybko zagnieść ciasto i włożyć do lodówki na...

Cały przepis: Szarlotka 1

Placki ziemniaczane (Wietnam) - komentarze

Ziemniaki zetrzeć na tarce, przełożyć na durszlak, posypać solą i wymieszać....

Cały przepis: Placki ziemniaczane (Wietnam)

Wyśmienity comber jagnięcy - komentarze

Comber umyć, osuszyć w bibule, natrzeć solą, pieprzem i rozgniecionym wcześniej...

Cały przepis: Wyśmienity comber jagnięcy

Ocet wiśniowy - komentarze

50 dag rozgniecionych i pozbawionych pestek wiśni zalać 1/2 litra octu owocowego. ...

Cały przepis: Ocet wiśniowy

Bitki wołowe a la księżniczka - komentarze

Mięso oczyścić z błon i ścięgien, umyć, osuszyć, pokrajać w plastry, zbić...

Cały przepis: Bitki wołowe a la księżniczka

Gołąbki po litewsku - komentarze

Kapustę oczyścić z uszkodzonych liści, opłukać, , wyciać głąb, zalać dużą...

Cały przepis: Gołąbki po litewsku