Gołąbki z grzybami - komentarze

Główkę kapusty oczyścić i po wykrojeniu głąba ugotować na...

Cały przepis: Gołąbki z grzybami

Kurczak "KFC" po domowemu - komentarze

Kurczaka podzielić, umyć, włożyć do miski. Zalać mlekiem z dodatkiem czosnku,...

Cały przepis: Kurczak "KFC" po domowemu

Kaczka z szałwią i winogronami - komentarze

Czosnek obrać, posiekać. Szałwię drobno posiekać. Igły rozmarynu rozgnieść w...

Cały przepis: Kaczka z szałwią i winogronami

Rosół z chińskimi pierożkami (Chiny) - komentarze

Mięso położyć do miseczki, oprószyć solą i pieprzem, dodać cukier, sos sojowy, mąkę ziemniaczaną......

Cały przepis: Rosół z chińskimi pierożkami (Chiny)

Ryż zielony - komentarze

Ugotować ryż w dużej ilości osolonej wody, odcedzić, wrzucić posiekaną zieleninę,...

Cały przepis: Ryż zielony

Kalmary po francusku - komentarze

Rozmrożone tuszki kalamrów zbić na desce jak mięso na bitki, wyłożyć na mocno...

Cały przepis: Kalmary po francusku

Kurczak w sosie orzechowo - miętowym - komentarze

Kurczaka oczyścić, umyć, odsączyć, podzielić na 8 porcji. Cebulę obrać,...

Cały przepis: Kurczak w sosie orzechowo - miętowym

Gulasz z fasolką - komentarze

Mięso pokrajać w 3 cm kostkę, posolić, oprószyć pieprzem i tymiankiem....

Cały przepis: Gulasz z fasolką

Pstrąg po polsku - komentarze

Pstrągi sprawić, dokładnie umyć, kropić wewnątrz sokiem z cytryny i odstawić na 20...

Cały przepis: Pstrąg po polsku

Kulki z pieczarkami - komentarze

Cebulę (jedną) obrać z łupinek, drobno posiekać. Mięso dokładnie wymieszać...

Cały przepis: Kulki z pieczarkami