Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
Podrosolnik, pieczona "golonka" z indyka, ziemniaki, fasolka szparagowa zasmażana z cebulką i czosnkiem, kompot z brzoskwiń...(własne przetwory)
Staż w Gotujmy: 6079 dni
Miasto: Poznań
Podrosolnik, pieczona "golonka" z indyka, ziemniaki, fasolka szparagowa zasmażana z cebulką i czosnkiem, kompot z brzoskwiń...(własne przetwory)
Karolla napisał(a): co do alkoholu - ja nie lubie gdy wypicie nie konczy sie na "paru" -nie chce aby moje dzieci ogladaly pijanych doroslych.A taki dorosly uwaza ze nic nie widac...
rozumiem koniaczek, winko ,drineczek... ale nie impreza z litrem na stole w roli glownej...
No to do fanklubu rumowego zbyt gorąco Cię nie zapraszam
(no chyba, że zmienisz poglądy )
astra napisał(a): Zapraszam na herbatkę.....z prądem
Czuję się zaproszony...
Dziś niedziela i pewnie większość na spacerku po pysznym obiedzie
ogórkowa
Wielkie Żarcie czy Gotujmy.pl ?
Czyli Dobry ma "przechlapane
dobry napisał(a): 45Kazik napisał(a): Moja prośba, mam wrażenie, że nie będzie tylko moją.
W związku z wstawianiem zdjęć niewiadomego pochodzenia i często nie mających wiele wspólnego z daniem do którego są doklejane "foto-dzieła", proszę o niedoklejanie żadnych zdjęć do moich przepisów, bez uzyskania mojej akceptacji.
Z góry serdecznie dziękuję za uwzględnienie mojej prośby.
OK, szanujemy Twoja prosbe.
Ja też o to proszę. Do moich "Udek po węgiersku" została dodana fotka nie mająca nic w spólnego z tym daniem. Ja będę sam dodawał zdjęcia do swoich przepisów...w miarę jak będę je ponownie gotował.
Wiatr
Wielki? Czy raczej mały ale wariat?
Piwo, marycha i śpiew
Odpowiadam...halo, halo