Odp: Odp: Kto jest ważniejszy od Mistrza Kuchni?

cremebrule napisał(a): moze byc kuchenny

Już nie może być...klamka zapadła

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Euro w Polsce

Borubar napisał(a): btw: Panga to wcale nie morska sie mi wyrwalo.

Z tego co wiem...panga różowa hodowana w Wietnamie...z tego co czytałem o hodowli ....nie polecam

Odp: Odp: Maklowicz swój chłop

cremebrule napisał(a): Bahus?

No tak wysoko nie sięgam (jeszcze ).... Myślę, że autorytetem jest kuchnia francuska, włoska i chińska. Znawcy twierdzą że tą pierwszą jest chińska, ale nasze upodobania kulinarne spychają ją na trzecie miejsce.

Odp: dobranoc:)

Dobry nie ma czasu dokładnie czytać...ma ważniejsze i szczytniejsze cele...i ja te cele w całej rozciągłości popieram ....

Odp: Mięsa z różnych zwierzakow:)

Kiełbasa z dzika smaczniejsza od wieprzowej (według mnie )

Odp: Odp: Maklowicz swój chłop

cremebrule napisał(a): W angielskich programach kulinarnych jest to normalne...
a jak ktos ma problem to tu nie ma problemu kupic cytryny bez pestek...

Anglicy nie są autorytetami jeśli chodzi o sprawy kuchni

Odp: Odp: Odp: Odp: Kto jest ważniejszy od Mistrza Kuchni?

hgg napisał(a): Bahus napisał(a): Arcymistrz kuchni
A moze Ekspert gotujmy.pl ?

Brzmi ciekawie i mogłoby być wyżej od arcymistrza...

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Pytanie do admina:)

Teraz też tak będę robił