Odp: Odp: Kto jest ważniejszy od Mistrza Kuchni?
cremebrule napisał(a): moze byc kuchenny
Już nie może być...klamka zapadła
Staż w Gotujmy: 6077 dni
Miasto: Poznań
cremebrule napisał(a): moze byc kuchenny
Już nie może być...klamka zapadła
Borubar napisał(a): btw: Panga to wcale nie morska sie mi wyrwalo.
Z tego co wiem...panga różowa hodowana w Wietnamie...z tego co czytałem o hodowli ....nie polecam
cremebrule napisał(a): Bahus?
No tak wysoko nie sięgam (jeszcze )....
Myślę, że autorytetem jest kuchnia francuska, włoska i chińska. Znawcy twierdzą że tą pierwszą jest chińska, ale nasze upodobania kulinarne spychają ją na trzecie miejsce.
Dobry nie ma czasu dokładnie czytać...ma ważniejsze i szczytniejsze cele...i ja te cele w całej rozciągłości popieram ....
No eksperta będzie ciężko uzyskać....
Kiełbasa z dzika smaczniejsza od wieprzowej (według mnie )
cremebrule napisał(a): W angielskich programach kulinarnych jest to normalne...
a jak ktos ma problem to tu nie ma problemu kupic cytryny bez pestek...
Anglicy nie są autorytetami jeśli chodzi o sprawy kuchni
Czekolada, kapusty kiszonej z cukrem nie lubię...
hgg napisał(a): Bahus napisał(a): Arcymistrz kuchni
A moze Ekspert gotujmy.pl ?
Brzmi ciekawie i mogłoby być wyżej od arcymistrza...
Teraz też tak będę robił