Odp: Tu zgłaszamy problemy

jak mogę usunąć swój przepis?

Odp: Problem z poradami

Ja chciałbym zapytać kogokolwiek gdzie mam zgłosić brak nagrody za virtuale którą wybrałem prawie 2 miesiące temu i nadal żadnej odpowiedzi.Może jakiś moderator pomoże?

Odp: Nabór na nowego moderatora!

Smakosz a już cię lubiłem...Za nerwowy jesteś.

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Buniu,Bunieczko,Buniuniuniu kochana to ja proponuję jakieś DVD.Jestem fanem tortów,Buddy Valastro jest moim guru a myślę,że są też jakieś programy na płytach o gotowaniu,tematyczne w stylu 100 potraw na przyjęcie weselne czy tym podobne.Może zacząłbym coś na kwaśno,słono i pieprznie pichcić.Bo przecież nie samymi tortami człowiek żyje.Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam Buniu.

Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Szanowna Babciu-serdecznie pozdrawiam i gorąco przepraszam za żartowanie z poważnej sprawy.Zachowałem się jak gówniarz.Przepraszam jeszcze raz.Dziadek Bob

Odp: Mąka ryżowa

Jak sama zauważyłaś mąka ryżowa służy przede wszystkim do zagęszczania potraw,jest słabsza od ziemniaczanej.Należy do grupy skrobi i dlatego ma ograniczony czas gotowania-potem traci swoje właściwości. Smak nie specjalny.
A i najważniejsze -używa się jej w produktach bezglutenowych dla chorych na fenyloketonurię.

Odp: Pączki

2-3 minuty z każdej strony.Na dobrze rozgrzanym tłuszczu oczywiście

Odp: Mam dość !!!!!!!!

Na początku w jednym komentarzu pod moim przepisem wyjaśniałem krótko dlaczego robię tylko torty-w tym czuję się najlepiej.Nie robię tego dla nagród.Wydawało mi się,że tutaj chodzi o to aby każdy mógł znalezć przepis na ciekawą potrawę bez kupowania ton książek kucharskich,aby mógł spróbować innych wariantów tych przepisów które zna.Aby mieć szansę na zrobienie coś nowego,ciekawego,nie myśląc ,że mnie się nie uda,nie potrafię.Potrafimy gotować,piec ciasta,kucharzyć tylko czasami niektórzy jeszcze o tym nie wiedzą.Dlatego prawdziwi pasjonaci nie patrzą na nagrody,wirtuale czy inne punktacje.Róbcie swoje.Pozdro