Odp: Odp: Jedzenie na noc.
- Forum: Jedzenie na noc.
A sprawdze dzisiaj z tym kislem czy to przejdzie. Dzieki wielkie.
Staż w Gotujmy: 5578 dni
Miasto: -
A sprawdze dzisiaj z tym kislem czy to przejdzie. Dzieki wielkie.
Witam wszystkich a mam jeszcze takie inne pytanie czy aby nowy temat zostal dodany to trzeba czekac na akceptacje moderatora ?
A pomyslcie sobie drogie panie jak pieknie ubrana kobieta w biala bluzeczke i spodnice idzie w waszym kierunku w lecie, mowie tutaj o puszystych paniach i leje sie z niej calej pot z glowy, tluste wlosy, przemoczona bluzeczka przeciez wyglada to odrazajaco panie odpowiedzcie sobie samo na to pytanie dlaczego sie dziewczyny odchudzaja. Przeciez daje to duzo wiekszy komfort, lepsze samo poczucie oraz zdrowie zwlaszcza cholesterol. Mysle, ze tutaj nie ma co debatowac nad tym tematem. Otylosc to coraz wiekszy problem w naszym kraju. Glupie codzienne widoki, wsiada kobita do auta i pol auta sie ugina na jej strone idzie z tymi torbami po rynku jakby dopiero z pod prysznica wyszla i jak wy na to reagujecie bo ja np sie strasznie krzywie i mnie to obrzydza. Odrazu dodam, ze nie chce nikogo urazic, ale tak jest i tak ma duzo wiecej osob.
Witam. Mam nie typowe pytanie mam takie mieso :
http://img188.imageshack.us/i/zdjcie0140c.jpg/
Chcialbym z tego zrobic zupe, tylko nie wiem jaka i jak. Chcialbym, zeby to byla zupa niwelujaca kaca. Prosze o jakis przepis , link cokolwiek i co to jest za mieso ?
P.S Chcialbym zurek bialy, jest mozliwosc z tego miesa to skonstruowac ?
Pozdrawiam.
To nie jest schabowy to jest zamrozona wolowina a zurek wyszedl idealny !
To jest zamrozone. To chyba jest wieprzowinka, ale nie jestem pewien dostalem z domu i mam sobie z tym radzic. Zrobilem tak jak wyzej ktos napisal i gotuje zurek dodalem tego zurku z butelki i co dalej ? Chcialbym, zeby byl taki kwasny cos ala wigilijny taki bialy bialusienki jak takie cudo osiagnac ?
no nie macie czasami takiego ciasta puszystego a w srodku jak widelcem sie przebije to jest samo powietrze, chce tego uniknac i chcialbym miec cos w srodku a dokladnie gesciejsze to ciasto. Jak takie cos otrzymac ?
Z gory dzieki. Pozdrawiam
Witam. Mam takie pytanie robie wedlug waszych przepisow, ale zawsze mi wychodzi tak, ze mam "puste" ciasto to znaczy co zrobic zeby w srodku ono bylo pelne albo gesciejsze ? Hmmm takie twardsze. Pomoze ktos ?
np do pizzy .
od nie jedzenia tez sie robia wrzody. Zalezy jakiej kawy bo to ma znaczenie. Od kawy mozesz tez dostac wrzody bo podraznia zoladek. I jedzeniem jak najbardziej da sie wyniszczyc zoladek,