Odp: Dyskusja na temat podziałów:)
eee, to ja bym wolala Bogdan, ale na prawde, bulka mowi sama za siebie
Staż w Gotujmy: 5936 dni
Miasto: -
eee, to ja bym wolala Bogdan, ale na prawde, bulka mowi sama za siebie
mi ostatnio aparat siadl i nie moglam moich rybek sparowanych sfotografowac, ale nie sa z ksiazki a zaraz dorzuce risotto juz ze zdjeciem
jarek-energy napisał(a): przepraszam , cremebrule miała rację , może teraz coś o pichceniu?
dziekuje
a dziekuje, widze we wprowadzaniu tematow nie na temat
bez kitu ale chyba jakas propaganda sie szerzy...
ja flage wywieszalabym bo lubie... glebiej sie nad tym nie zastanawiam
a ja nie moge spac, wczesnie wstaje i zawsze sprzatam po imprezie w swoim rozciapcialym wtedy tempie, najlepiej jak moge cos robic co myslenia nie bardzo wymaga i powoli...
ho ho ho, jakas niespodziewanka sie szykuje
Bahus napisał(a): Jadłem mięso renifera w knajpce w Brukseli. Była to knajpka islandzka....Jakoś mnie to mięso nie powaliło na kolana...jak dla mnie za suche
Bahus
widocznie zle przyrzadzone, jak z dziczyzna...
a najsmieszniejsze jest to ze ta praca sie u mnie sprawdza na kaca...
na maselku ze szczypiorkiem
do tego bagietka czy pumpernikiel?