Odp: zdobienie potraw
- Forum: zdobienie potraw
ja lubie jak ktos sie przylozy do ladnego podania, niekoniecznie jakiegos skomplikowanego przystrajania, moj maz mowi ze po co chodzic do restauracji jak restauracja jest w domu?
Staż w Gotujmy: 5938 dni
Miasto: -
ja lubie jak ktos sie przylozy do ladnego podania, niekoniecznie jakiegos skomplikowanego przystrajania, moj maz mowi ze po co chodzic do restauracji jak restauracja jest w domu?
z mlecza sie robi miod
ja z kwiatow to najczesciej kapary, ale kiedys mialam wene i upieklam ciasto pelargoniowe, pachnialo pieknie trzeba przyznac, chcialam tez zrobic galaretke z rozami ale zapomnialam....
na bazarze, byle przy ulicy nie byl...
kefir czy maslanka?
i Knopersy o 9 rano lubie...
calkiem sympatyczny
Ja lubie polskie paczki i rafaello
he he he, najefektowniej to nie wiem, ja wkladam w mala reklamowke i wale o podloze, albo mlotkiem.... efekty sa ale niezbyt efektowne
no pyszny jest, a kiedys u mnie sie robilo twarog, chyba ze ssiadlego mleka zalanego goraca woda czy jakos tak, nie pamietam...
no... i na dodatek pod papugami....
lody galkowe
orzechowe, waniliowe czy owocowe?