Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
Szynka wieprzowa z suszonymi grzybami, kolorowy makaron, surówka z pekinki z koperkiem i sosem greckim
Staż w Gotujmy: 4843 dni
Miasto: Warszawa
Szynka wieprzowa z suszonymi grzybami, kolorowy makaron, surówka z pekinki z koperkiem i sosem greckim
Dziewczyny, Wy serca nie macie
Z tego co wiem, obecnie w wojsku na kuchni pracują cywile, a poza tym wiele wojskowych stołówek ulega likwidacji z powodu braku żołnierzy służby zasadniczej. O wojsku lepiej zapomnij.
misia5 napisał(a): To ja się pochwalę wędzoną szynką oraz kiełbaską
Ojej, jakie pyszności!
Marta84 napisał(a): Cześć
W pierwszym poście mam pytanie - czy każda nowa osoba na forum zakłada własny temat powitalny?
Spodziewałam się raczej wątku, w którym każda nowa osoba może się przedstawić, a każdy kto chce może go przywitać
Czy nie jest to więc niekulturalne, że wbiłam się do cudzego powitalnego tematu?
Z wątkami powitalnymi różnie bywa, czasami na jednym wita się kilka osób.
Witaj Marto i czuj się jak u siebie
gosia56 napisał(a): edytaha napisał(a): Duża pizza w sześciu smakach, dla każdego coś, co lubi Edytko poproszę kawałek chociaz malutki chętnie bym zjadła a w domu nie robię bo mój mąz nie lubi a dla nmie to się nie opłaca robić.
Gosiu, a bardzo proszę U mnie wszyscy lubią, ale niestety każdy z innym obłożeniem
Duża pizza w sześciu smakach, dla każdego coś, co lubi
misia5 napisał(a): A ja proponuję na poprawę nastroju, który przy tej pogodzie ( u nas pochmurno, szaro, zimno i brzydko) jest niewesoły myszki
Ale śliczności
pacpaw napisał(a): edytaha napisał(a):
Mam nadzieję, że troszkę pomogłam
No pewnie
Testowo poucinałem wierzchołki w cząbrze, majeranku i oregano. Sprawdzę czy zachowają się podobnie jak bazylia.
Daj znać jak wypadły wyniki testów
A ja zakupiłam wczoraj piękną, rozrośniętą szałwię i już zastanawiam się co ugotować z jej dodatkiem
dża napisał(a): Polecam pyszne "flaczki" Edyty: https://gotujmy.pl/a-la-flaczki-z-kurczaka-z-pieczarkami,przepisy,190411.html
Jestem pewna, że jeszcze nie raz je zrobię, zwłaszcza zimą
Bardzo dziękuję za skorzystanie z mojego przepisu i polecenie go
Ależ sprawiłaś mi ogromną przyjemność