Odp: Jakie ryby do sushi własnej produkcji
Hej, moim zdaniem dobra będzie dorada
Staż w Gotujmy: 3486 dni
Miasto: -
Hej, moim zdaniem dobra będzie dorada
Kluski śląskie są tradycyjnie jasnego koloru, z dodatkiem właśnie mąki ziemniaczanej. O tych ciemnych nie słyszałam ani z takimi się nie spotkałam
Zupy na wywarze z golonki są naprawdę smaczne, sama nie raz się o tym przekonałam. Także polecam nie tylko fasolową
Ja uwielbiam cydr jabłkowy, próbowałam wiele rodzajów, ale ten zasmakował mi najbardziej. Tego lata będę próbowała zrobić go sama pozdrawiam
I jak ten sok z dzikiej róży, udał się? Planuję zrobić niedługo, dlatego jakbyś mógł powiedzieć co Ci z tego wyszło, to byłoby super. Pozdrawiam!
Ja również nie słyszałam jeszcze o winie z rodzynkami, jeżeli możesz, to zdradź proszę, czy Ci wyszło i jaki przepis na to wino polecasz. Pozdrawiam!
Moim ulubionym drinkiem jest tequila sunrise, polecam!
Jeżeli chodzi o dip chrzanowy: https://gotujmy.pl/delikatny-dip-chrzanowy,przepisy-przystawki-przepis,186801.html, kotlety z kaszy jęczmiennej także znajdziesz na gotujmy.pl, kwestia tylko dopisania dodatkowych składników, przepis podstawowy: https://gotujmy.pl/kotlety-z-kaszy-jeczmiennej,przepisy-kasze-przepis,235424.html
Niesamowite jest to, co ludzie mogą wymyślić do jedzenia. Nie wiem, czy dałabym radę to zjeść ...
Foremki do babeczek są wspaniałe, sama kupiłam sobie w różnych wzorach. Potem, podczas spotkania ze znajomymi takie babeczki są dużą atrakcją