Odp: Czarny bez...
- Forum: Czarny bez...
Czarny bez jest bardzo zdrowy, pamiętam, że moja babcie go przyrządzała. Na pewno skorzystam z Twoich przepisów!
Staż w Gotujmy: 3486 dni
Miasto: -
Czarny bez jest bardzo zdrowy, pamiętam, że moja babcie go przyrządzała. Na pewno skorzystam z Twoich przepisów!
Wódkę smakową moim zdaniem trudno jest wykonać samemu w domu. Ekuchnia_com a może podzielisz się przepisem na tę cytrynówkę?
A może jakiś dobry przepis na spaghetti carbonara? Bardzo lubię te danie, a te przepisy, z których robiłam dotychczas w ogóle się nie sprawdzają....
Ja osobiście uwielbiam pastę z czerwonej fasoli. Naprawdę pyszna i do tego zdrowa. Czy ktoś z Was słyszał o paście ze szpinaku?
Czy ten młody jęczmień da się w ogóle pić? Kiedyś próbowałam i nie mam najlepszych wspomnień... Może jest jakiś sposób na jego przyrządzenie?
Moja mama ma bardzo wysoki cholesterol. Słyszałam, że pomaga olej lniany. Czy ktoś z Was coś słyszał o właściwościach tego oleju albo sam go używał?
Skoro najważniejszym posiłkiem dnia jest kolacja, to co się na nią przygotowuje?
Przyznam, że rzeczywiście jest to słodki alkohol, nie można go wypić zbyt dużo, właśnie ze względu na tę słodycz. Chyba, że tylko ja tak mam
A co myślicie o kuchni brytyjskiej i o zwyczajach żywieniowych Anglików? Słyszałam, że lubi a się niezdrowo odżywiać...
Koleżanka poczęstowała mnie kiedyś czarną herbatą China Red Mu Dan Tea. Jej liście wyglądały trochę jak suszone grzybki. Herbata nie smakowała najgorzej, ale no tak dziwnie. Jednak jesteśmy przyzwyczajeni do innych smaków.. Może ktoś jeszcze podzieli się wrażeniami?