Odp: Odp: Odp:prośba o sprawdzenie
- Forum: Tu zgłaszamy problemy
Ale ja ich nie mam! Mogę Ci wysłać screena, za pierogi z kaszą mam 30pkt, więc nie ma 10 za kat. promowaną, a za pierogi z jabłkami jest 5 pkt.Nic się nie zmienia (odświeżałam stronę).
Staż w Gotujmy: 5617 dni
Miasto: Legnica
Ale ja ich nie mam! Mogę Ci wysłać screena, za pierogi z kaszą mam 30pkt, więc nie ma 10 za kat. promowaną, a za pierogi z jabłkami jest 5 pkt.Nic się nie zmienia (odświeżałam stronę).
Chciałam zapytać dlaczego za przepis Pierogi z jabłkami z 1 zdjęciem dostałam tylko 5 pkt, a za Pierogi z kaszą gryczaną... nie dostałam 10pkt za kategorię promowaną?
Nowe zasady są bardzo dobre, a poprawne pisanie nie powinno być uciążliwością a odruchem. Wiem,że nie wszyscy są biegli w zasadach pisania, ale przecież można włączyć automatyczne sprawdzanie w komputerze i po problemie. Chwała moderatorom za walkę o poprawną pisownię.
bajtek napisał(a): Bardzo wkurzające jest dla mnie: jak ktoś /np. wczoraj / 11 maja, późnym wieczorem - "za jednym podejściem" .....dodaje 40 przepisów. Co za sztuka otworzyć zeszyt , czy notatki i żywcem jak leci PRZEPISYWAĆ. Szkoda, bo jest tak wiele świetnych przepisów i w dodatku z pięknymi zdjęciami, a niektóre to dosłownie "ręce opadają"........Proszę napiszcie , co o tym sądzicie ?
Wiele osób dodaje swoje przepisy na wielu stronach kulinarnych i ma je skatalogowane. Potem dodaje się na zasadzie kopiuj-wklej.I nie jest to nic złego, dopóki są to przepisy tej osoby.Nie bardzo rozumiem co Cię wkurza.Masz rację, nie sztuką jest przepisać ze swojego zeszytu ale sztuką jest tam zebrać te przepisy, opracować. Dodanie na stronę to efekt końcowy.Pozdrawiam!
Pomyślałam,że i ja się pochwalę swoją nagrodą.
junette napisał(a): Witam nowego moderatora i życzę dużo sukcesów w nowej pracy Dziękuję Heniu za wszystko byłaś jedną z pierwszych osób z którymi się zaprzyjaźniłam na tym portalu)) Zrobiłaś kawał dobrej roboty tej stronie poświęcałaś każdą wolną chwilę dzięki tobie kochana ta strona ma serce i żyję. Nie dałaś jej opanować przez bezczelnych kopiarzy którzy powracali jak bumerangi zawsze waliłaś prosto z mostu co ci się nie podoba mimo że po złości wystawiali ci jedynki a twoje przepisy są fantastyczne. Dzięki Heniu fajnie się wchodzi na taką fajną stronkę po ciężkiej pracy by spotkać takich fajnych ludzi jak Ty. Pozdrawiam.
Dziękuję Ci za dobre słowa.Dzięki Tobie i takim osobom jak Ty, wierzę jeszcze w życzliwość i obiektywizm drugiego człowieka.Nie odeszłam z własnej woli. ale właśnie za to o czym wyżej pisałaś. Rzadko bywam na tej stronie, co jest tym bardziej przykre,że poświęciłam jej 2 lata życia. Starałam się pomóc w podniesieniu jej poziomu.Mam do niej dużo sentymentu, bo to moja pierwsza strona kulinarna.Widocznie różne osoby różnie rozumieją słowo uczciwość.Mam nadzieję,że spotkamy się na innych stronach kulinarnych. Serdecznie Ci dziękuję i pozdrawiam!
gusia1000 napisał(a): Również przyłączam się do gratulacji.
A może przyłączyłabyś się do konkursu?
elzbieta8960 napisał(a): Henia ,bardzo sie ciesze ze jestes w dalszym ciagu moderatorem a dlaczego mialabys nim nie byc Czy komus to przeszkadza ? Ze zawsze szybko reagujesz ze potrafisz cierpliwie wyjasnic ? ze jestes uczciwa i nie znosisz klamstwa ?
Wiem ze takie zachowanie nie jest popularne w dzisiejszych czasach. Dzisiaj na topie sa zaklamani tupeciarze i bezczelni kopiarze.A uczciwosc i poczucie obowiazku ida do lamusa....
Dlatego bardzo sie ciesze ze tu moderatorem jest Henia
Ela, dzisiaj listonosz przyniósł mi wypowiedzenie umowy.W uzasadnieniu napisano:Z uwagi na powtarzające się skargi użytkowników gotujmy.pl związane z Pani niewłaściwym zachowaniem jako moderatora, niewłaściwe wykonywanie zlecenia oraz działanie na szkodę wizerunku portalu gotujmy.pl .....wypowiadam....
Myślę,że ten post zostanie szybko usunięty, ale chciałabym powiedzieć, że te pomówienia na siłę dorobione do konieczności uzasadnienia pozbycia się mnie, znajdą finał w sądzie.
Dziewczyny, nie piszcie o mnie dobrze, bo zostajecie na tej stronie i nie ma potrzeby,żeby ktoś się na Was mścił. Na wszelki wypadek robię screeny wszystkich swoich postów.Tak szybko znikają.....
A dla Was wszystkich wielkie buziaczki!Jeszcze raz dziękuję za życzliwość!Do zobaczenia gdzie indziej!
Netka napisał(a): elzbieta8960 napisał(a): Henia ,bardzo sie ciesze ze jestes w dalszym ciagu moderatorem a dlaczego mialabys nim nie byc Czy komus to przeszkadza ? Ze zawsze szybko reagujesz ze potrafisz cierpliwie wyjasnic ? ze jestes uczciwa i nie znosisz klamstwa ?
Wiem ze takie zachowanie nie jest popularne w dzisiejszych czasach. Dzisiaj na topie sa zaklamani tupeciarze i bezczelni kopiarze.A uczciwosc i poczucie obowiazku ida do lamusa....
Dlatego bardzo sie ciesze ze tu moderatorem jest Henia
...i jeszcze bardzo popularne sa lizuski,zeszta lizusy populane beda,sa i byly
Ja tez sie ciesze,ze Henia jest wciaz moderatorem
elzbieta8960 napisał(a): robertjankopp napisał(a): Szkoda że nie można całkowicie usunąć,jest co raz gorzej.W dniu wczorajszym chciałem zamieścić zdjęcie w tortu imieninowego na forum Chwalimy się- po 20 razie zrezygnowałem bo ile można siedzieć przed kompem i się męczyć.Zdjęcia statków i inne weszły bez problemu robione tym samym aparatem ta sama rozdzielczość. Zdjęcia innych osób są jeszcze większe i wszyscy jakoś dodają i mają akceptowane. Nie mam siły już o cokolwiek się prosić,zawsze ta sama odpowiedz moderatorzy nie mają czasu a o ściągnięciu jedynki -zapomnij! Oj Heniu jak Ciebie brakuje,zawsze miałaś czas żeby chociaż zobaczyć problem no i zawsze nadeszła serdeczna pomoc.Aniu czy jest jakiś bardziej przyjazny portal kulinarny od tego?
Ależ ja jestem i to jako moderator! To,że nie moderuję, to nie moja decyzja! Ciekawe, czy będzie jeszcze jedno pożegnanie?!
A dlaczego mowisz ze Heni brakuje? Czy cos sie stalo
No właśnie, jeszcze jestem i jak się dowiedziałam nawet moderatorem. Ciekawe, czy będzie jeszcze jedno podziękowanie? A dziać to się ciągle coś dzieje.To jest dynamiczny portal!