Odp: Cydr
- Forum: Cydr
na cydrach sie jakoś nie znam, ale lubelski mi nie smakuje. za to całkiem spoko jest miłosławski, w zabce można go dostać. jest też wersja gruszkowa, naprawde spoko.
Staż w Gotujmy: 3353 dni
Miasto: -
na cydrach sie jakoś nie znam, ale lubelski mi nie smakuje. za to całkiem spoko jest miłosławski, w zabce można go dostać. jest też wersja gruszkowa, naprawde spoko.
miałem kiedyś ale w sumie ,nie wiem czy polecam piję herbatę z cukrem i do zwyczajowej czarnej teekanne nero z cytryną dodawałem sobie łyżeczkę trzcinowego i było ok. 2 łyżeczki ksylitolu nie wystarczyły, wiec nie jest jakimś super zastępstwem cukru.
a moje olej kokosowy?
kuchnia mexykańska to moja ulubiona, lubie ostre i mięsne sosy, a tutaj jest tego cała masa
w smaku nic nadzwyczajnego - taka twardsza kapusta
jem dużo pączków ale sam nie robie mam świetną cukiernie niedaleko i robią tam genialne pączki
może też kwestia oleju? nie wszystkie sie nadają
jak ktoś zna tylko rybę smażoną to co się dziwisz
mam ochotę na ciasto z dyni
Ciekawie