Odp: Masło i margaryna
- Forum: Masło i margaryna
Korzysta ktoś może z oleju kokosowego? Zastanawiam się na zakupem, ale pierwsze chciałabym się zorientować czy się to w ogóle opłaca
Staż w Gotujmy: 3632 dni
Miasto: -
Korzysta ktoś może z oleju kokosowego? Zastanawiam się na zakupem, ale pierwsze chciałabym się zorientować czy się to w ogóle opłaca
Jestem na kuchnią indukcyjną. Jak już ktoś napisał o wiele szybciej się na niej gotuje. Sprawa z czyszczeniem tez wygląda o wiele lepiej niż na gazowaej
Na pewno nie może u mnie zabraknąć makaronu (mogłabym go jeść codziennie), zawsze muszę mieć jeszcze jakieś owoce i jogurty
Pasta z awokado nigdy mi się nie znudzi! Guacamole warto urozmaicać, albo pomidorem, albo papryka chilli
Marka chyba nie jest ważna, istotne jest to, czy części są plastikowe i czy wiertło porusza się wystarczająco wolno
Spoko bazą pod pasty jest ciecierzyca (wykorzystywana właśnie do hummusu)/ Wiem, że feta tez jest yummy, natomiast cieciorka z suszonymi pomidorami robi robotę.
Nie potrzebujecie suplementów, wystarczy spalac więcej kalorii, aniżeli się ich przyjeło, jasne jak słońce: zmniejsz ilość spożywanych kalorii o 200-400, a o tyle zwiększ aktywność ruchową, efekt murowany!
Tłuszcze dzielą się na nasycone i nienasycone, dlatego trzeba przestrzegać odpowiedniego suplementowania. Twierdzenie, że awokado i banan tuczy woła o pomstę do nieba, tłuszcz staję się wrogiem, kiedy łączymy go z cukrem.
Do kawusi pasuje bułka z serem żółtym