Lubię gotować i eksperymentować w kuchni. Bywam na wielu stronach kulinarnych..Moja kuchnia jest kolorowa i znajdziecie tu wszystko. A co w życiu? Jeden sezon letni pracowałam w Greckiej restauracji, przywiozłam stamtąd całą motywację i chęć do gotowania. Fotografia to moje hobby.
Mój blog kulinarny http://www.gotowanie-jest-latwe.blogspot.com/
zapraszam
Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym.
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
a u mnie dzis Kotlety rybne ryż i sałatka
Odp: Od dziś koniec przyznawania punktów - Redakcja
No i bardzo dobry pomysl .. bravo
Odp: co dzisiaj na śniadanie?
- Forum: co dzisiaj na śniadanie?
Na sniadanie kanapeczki prasowane w grillu które od dawna za mną chodziły
Odp: Tu serwis chwalimy :D
- Forum: Tu serwis chwalimy :D
Ja myslę ze 3 wystarczy .. i fajnie ze mozna wiecej .. bo czasem trudno sie zdecydowac .. a czasem przydaloby sie pokazać w trakcie przygotowania potrawy.
Odp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Bahus napisał(a): Kochane dziewczyny. Nie wtrącałem się do dyskusji ponieważ wszystkie Was bardzo lubię i nie chciałem być stronnikiem którejś ze stron. Jednak nie wytrzymałem...
Luna 19 nawet nie myśl o odejściu...Bahus sobie tego nie życzy .
A co do Heni to już kiedyś pisałem, że jest to osoba bardzo konfliktowa i w obecnej sytuacji absolutnie nie powinna pełnić "obowiązków" moderatora. Moderator nie może wdawać się w jakiekolwiek konflikty. Powinien sam zawsze stać na "straży" ładu i porządku. Gdy nadużywa władzy i straszy swoimi kompetencjami (tym bardziej gdy ich nie posiada), jest "personą non grata". Jest to moje prywatne zdanie i oczywiście nikt nie musi się z nim zgodzić. Nie wiem co postanowi "dowództwo" naszego kochanego gotujmy.pl ale nie chciałbym już czytać o kolejnych rozróbach w wykonaniu i dokonaniu "naszej" pani moderator Heni.
Dziękuje Bahus nigdzie sie nie wybieram
Odp: Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
thegrooba napisał(a): A ja się pochwalę, że robiłam dziś kaszankę część we flaku, część w słoiki. Jutro przyprawiam mięso na kiełbasę, potem podsuszanie i wędzenie, oraz przygotowanie białej na święta. Szynki są już w solance i przyprawach. Pasztet pieczony-3 formy długie keksówki stygną.. i do zamrożenia. Do przerobienia było 90 kg mięsa. Porcjowałam, podpisywałam pakunki, zamrażałam. Sama zgłosiłam się na ochotnika. Momentami było drastycznie.. zwłaszcza przy kaszance. Najgorsze mam za sobą
o kurcze ale nawyrabialas tego ja kiedys tez wiecej robilam .. a teraz rodzina sie porozjeżdżala i nie ma potrzeby duzych zapasów na swięta robić
Nie przepadam za porcjowaniem ale zeby potem wszystko znaleźć to trzeba sie poświęcić
Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Ujawnianie danych personalnych bez zgody jest karalne ......
Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Odp: Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
cherry napisał(a): To ja się pochwalę tak z zupełnie innej beczki. Nic ostatnio nie wygrałam (chociaż w lotka miałam aż dwójkę - ale to wciąż 0 zł, hehe).
No więc pochwalę się, że podczas dzisiejszego pilotażu nie rozbiłam samolotu, mimo sporego wiatru udało mi się wykonać kilka trudniejszych manewrów, i nie spadłam do Wisły...
a na koniec jeszcze dostałam pochwałę od pilota, który stwierdził że sam kiedyś gorzej latał - oczywiście w początkach swojej kariery
BRAVO uwielbiam.. moglabym latać i latac kiedy nas zabierzesz na przejeżdżkę.. yyyyy tzn małe latanko ?
Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
gratuluję Pyzo )) widzialam widzialam ) w nastepnym konkursie spodziewaj sie tam i mnie