Uwielbiam wszelkiego rodzaju ciasta, ciasteczka i deserki :)

Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

misia5 napisał(a): misiabe napisał(a): Nie wiem, która z moderatorek kiedy ma dyżur ale czy mogłabym poprosić o poprawienie podpisów pod moimi zdjęciami. Teraz dopiero załapałam że ten nieszczęsny przecinek miesza niesamowicie. I tu juz nie chodzi o te kilka punktów, pal licho , chodzi o to żeby podpis pod zdjęciem był sensowny

https://gotujmy.pl/najprostsze-lody-ananasowe,przepisy,146436.html
zdj.2 - ananasa obrać i wykroić zdrewniałe oczka
zdj 3 - Gotowy karmel rozprowadzić na szklanej miseczce lub talerzyku wg. uznania
zdj. 4 - Co pół godziny należy masę lodową mieszać
zdj. 5 - lody można podać na zwykłym talerzyku ozdobionym karmelowymi kształtami

https://gotujmy.pl/sernik-z-sosem-karmelowym,przepisy,145895.html
zdj. 2 - z pokruszonych herbatników przygotowujemy spód
zdj. 3 - ubitą kremówkę łączymy z masa serową na samym końcu
zdj. 4 - prawidłowo przygotowany karmel ma ładny kolor i kremowa konsystencję

Wogóle, jeśli chce edytowac jakiś przepis by był bardziej czytelny (coś pogrubić, zrobić odstępy) to potem zapisuje mi się sam przepis a podpisy pod zdjęciami albo znikają, albo się mieszają ze sobą :/

a problem jest tu że nie mogę wgrać tych zdjęć jeszcze raz bo gdy je wgrywam tu i na drugim portalu to potem zwyczajnie je wywalam z kompa...

Już się za to zabieram

Dziękuję

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Nie wiem, która z moderatorek kiedy ma dyżur ale czy mogłabym poprosić o poprawienie podpisów pod moimi zdjęciami. Teraz dopiero załapałam że ten nieszczęsny przecinek miesza niesamowicie. I tu juz nie chodzi o te kilka punktów, pal licho , chodzi o to żeby podpis pod zdjęciem był sensowny

https://gotujmy.pl/najprostsze-lody-ananasowe,przepisy,146436.html
zdj.2 - ananasa obrać i wykroić zdrewniałe oczka
zdj 3 - Gotowy karmel rozprowadzić na szklanej miseczce lub talerzyku wg. uznania
zdj. 4 - Co pół godziny należy masę lodową mieszać
zdj. 5 - lody można podać na zwykłym talerzyku ozdobionym karmelowymi kształtami

https://gotujmy.pl/sernik-z-sosem-karmelowym,przepisy,145895.html
zdj. 2 - z pokruszonych herbatników przygotowujemy spód
zdj. 3 - ubitą kremówkę łączymy z masa serową na samym końcu
zdj. 4 - prawidłowo przygotowany karmel ma ładny kolor i kremowa konsystencję

Wogóle, jeśli chce edytowac jakiś przepis by był bardziej czytelny (coś pogrubić, zrobić odstępy) to potem zapisuje mi się sam przepis a podpisy pod zdjęciami albo znikają, albo się mieszają ze sobą :/

a problem jest tu że nie mogę wgrać tych zdjęć jeszcze raz bo gdy je wgrywam tu i na drugim portalu to potem zwyczajnie je wywalam z kompa...

Zerknicie jeśli macie chwilkę

Witam wszystkich
Walę do was z wielką prośbą. Oprócz mieszania w garach i testowania różnych słodkości na swojej rodzinie moim hobby jest haft krzyżykowy. Jakoś nigdy nie brałam udziału w żadnych konkursach ale wyjątkowo tym razem postanowiłam spróbować... Do wygrania jest zestaw do haftu Normalnie zakochałam się w nim
Mam nadzieję, że zerkniecie na moją konkursową prace i spodoba wam się, a co za tym idzie klikniecie "lubię to". Każdy głosik jest dla mnie na wagę złota.

www.facebook.com/photo.php?fbid=291565027535585&set=o.197276197007556&type=1&theater


Mam nadzieje, że nie dostanę po głowie za ten temat

Odp: Żabie udka - komentarze

A ja z chęcią bym spróbowała. Skoro ośmiornice i krewetki smakują wspaniale to i żabie udka pewnie są dobre.

Uśmiechnełam się czytając niektóre komentarze do tego przepisu.

No bo żabie udka fuj i ble ale flaczki, które są o niebo bardziej obrzydliwe to się zajada ze smakiem

Odp: Zerknicie jeśli macie chwilkę

Baaaaaaardzo dziękuję za każdy głosik Udało mi się wygrać Strasznie się cieszę i czuję się jakbym teraz mogła wszystko skoro raz się udało i ktoś docenił moje dziubdzianie to i jeszcze kiedyś też może się uda

Odp: Mąka ryżowa

edytaha - dzięki za link, ale zakup tylko mąki ryżowej to mi się nijak nie opłaca

Buniu - dzięki za pomysł, takie rozwiązanie nie przyszło mi do głowy

Jak juz wymodzę te słodkości to dam znac co z tego wyszło