Prowadzę blog smacznapyza.blogspot.com. Jestem kucharzem-amatorem, gotuję w domu dla rodziny i przyjaciół. Interesuję się mykologią czyli wszystkimi grzybami, nie tylko jadalnymi. Jestem członkiem Bractwa Grzybland i na portalu dla grzybolubów zajmuję się działem kulinarnym. Zapraszam na www.grzybland.pl , znajdziecie tam mnóstwo informacji o grzybach i przepisy na dania z grzybami, część z nich jest moich. Na innych portalach kulinarnych można mnie spotkać pod nickiem izeczka :-)

Odp: Odp: Edycja przepisow

Wczoraj dostałam, i nie tylko ja, wiadomość od Tit z prośbą u przetestowanie edycji przepisu. Oczywiście zgodziłam się i wyglądało to następująco. Wstawiłam "przepis" ze zdjęciem (właściwie to było tylko kilka słów), został zaakceptowany a potem miałam go możliwość poprawić przez link, który dostałam od Tit. Dzisiaj pojawiła się wersja poprawiona na nieszczęsne pierożki

Prace nad wdrożeniem tej opcji trwają, jeszcze trochę cierpliwości, ale będzie taka opcja w panelu użytkownika (znaczek lupy przy każdym przepisie w zakładce "moje"). Będzie można wymienić zdjęcie, poprawić kategorie, składniki i cały opis tak, żeby było dobrze.

Odp: Odp: Wątek grzybowy.

gąski zielonki a te ciemniejsze to albo też zielonki albo siwe

Odp: Odp: Calzone z gąsówkami - komentarze

Ewciu, sama - tak tylko z atlasem - to też bym się nie odważyła zbierać nieznanych grzybków, ale czasami jeździmy w odwiedziny do mocno grzybniętych znajomych (albo oni do nas), są też zloty grzybniętych i wtedy uczymy się od siebie nawzajem. Jak się kilka razy w terenie poogląda i nazbiera wynalazków, pod czujnym okiem mądrzejszych, to potem już samemu łatwiej.
Ale jak zwykle zalecam daleko idącą ostrożność i nie eksperymentowanie z własnym zdrowiem i życiem!

Odp: Uwaga, uwaga przepraszamy za usterki

Dzięki, Tit, za szybką odpowiedź
Jak wiemy, że coś robicie to nie będziemy się denerwować i cierpliwie poczekamy

Odp: Odp: Licytacja, kto ma/miał NAJWIĘCEJ Matików? ;)

Od kilku dni coś dziwnego dzieje się ze stronką gotujmy.pl
Tzn. u mnie się dzieje i nie wiem czy ktoś jeszcze ma takie problemy
Bardzo długo się otwiera, czasami nie chce się otworzyć w ogóle i wyświetla się "błąd servera 503". Dotychczas kosztstałam z przeglądarki Internet Explorer, ale teraz otwierając stronę właśnie z niej nie mogę napisać ani komentarza do przepisu ani posta na forum...Mam też Mozillę Firefox - tu mogę pisać i wstawiać przepisy chociaż jest to droga przez mękę bo przeważnie nie chce mi zapisywać gdy wstawiam zdjęcia...też bardzo często pojawia się "błąd servera"...Jakiś czas temu Bunia pisała, że ją "wywala" ze strony, coś wspominała też Sarenka...a jak jest u Was?!

Pytanie do moderatorów: Czy trwają jakieś prace i stąd te, mam nadzieję przejściowe, kłopoty?