Prowadzę blog smacznapyza.blogspot.com. Jestem kucharzem-amatorem, gotuję w domu dla rodziny i przyjaciół. Interesuję się mykologią czyli wszystkimi grzybami, nie tylko jadalnymi. Jestem członkiem Bractwa Grzybland i na portalu dla grzybolubów zajmuję się działem kulinarnym. Zapraszam na www.grzybland.pl , znajdziecie tam mnóstwo informacji o grzybach i przepisy na dania z grzybami, część z nich jest moich. Na innych portalach kulinarnych można mnie spotkać pod nickiem izeczka :-)

Odp: Odp: Odp: Powróciłem ...

specjalnie wzięłam te złosliwości w cudzysłów bo poznałam troszkę Kazika jako osobę piszącą nie tyle złośliwie co po prostu szczerze to co myśli

Odp: Odp: Odp: No i mamy te obiecane zmiany na gotujmy .pl

Tylko, że Ci "źłośliwcy" to zazwyczaj taśmowo wklepująco-kopiujący więc taki limit nie może być 5-10 przepisów, może chociaż ze stówkę? niech się zmęczą

I jestem za koniecznością komentarza z minimalną ilością znaków, np.25 albo więcej przy ocenie poniżej 3 - krytykujesz to uzasadnij dlaczego i wytknij błędy

Odp: Powróciłem ...

Witaj Kaziku, już się troszkę znamy u "konkurencji"
Już się cieszę na Twoje "złośliwości"

Odp: Odp: : Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Właśnie zobaczyłam świeżo dodane artykuły P. I znowu skopiowane zdjęcia - to już standart u tego użytkownika. Jestem oburzona bo wychodzi na to, że wolno i nalezy tak robić - kraść cudze zdjęcia z innych stron i wklejac je jako własne. Zgłaszałam już ten problem do Dobrego i do Tit - odpowiedź była bardzo mętna i wymijająca, nic konkretnego w żadną stronę. Pytam więc: po jaką cholerę jest oświadczenie pod ramką z adresem zdjęcie przy wstawianiu przepisu lub artykułu? Bo właśnie wyszło na to, że można je lekceważyć i nikt nic takiej osobie nie zrobi. Moderatorzy w tym wypadku popierają złodzieja.

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

właściwie to nie obiad a lunch - sałata z wędzoną makrelą i granatem
dopiero wieczorkiem będzie jakaś obiadokolacja...

Odp: Odp: Tu serwis ganimy :|

No, ja już się prawie obraziłam ...
Oczywiście żartuję!

Odp: Jagły zapiekane ze śliwkami - komentarze

wyjęcie zapiekanki z formy tak, żeby się nie rozpadła nie jest wcale łatwe, ale można ją podać w naczyniu i nakładać po prostu łyżką