WITAM WITAM WITAM Bardzo ciekawy wątek ,myślę że powroty są najlepsze, i nie tylko twój bo brakowało aktywności kilku osób , które dobrze się tu bawiły dopóki nie wkroczyły pasożyty .Ale może to już za nami
WITAM WITAM WITAM Bardzo ciekawy wątek ,myślę że powroty są najlepsze, i nie tylko twój bo brakowało aktywności kilku osób , które dobrze się tu bawiły dopóki nie wkroczyły pasożyty .Ale może to już za nami
Jan, nie pytam tu na forum dlaczego, tylko czemu: dałeś satysfakcję "wszechmocnemu .$#%*& "zamiast go obnażyć i jego styl zdobywania popularności?...
Pogadamy na GG
Cześć Janek-Kazik, przyznaję Ci rację. Dopiero teraz przekonałem się, że Bahus to zwierzak z chlewika. Przepraszam.
Nie powiem Ci że miło mi, raczej przykro ze jakieś bydlę mialo wpływ na Ciebie i uważałeć mnie za ... zresztą zobacz archiwum na GG.
Mnie jeszcze boli, potrzebuję czasu. Cieżko mi teraz uwierzyć w Twoją szczerość, wybacz.
Jestem też na WŻ od wczoraj wieczora pod tym samym nickiem co tutaj i na Moje Gotowanie.
P.S.
Nigdy więcej nie używaj "Janek".Nigdy. TAM "Janek" został "zamordowany".
zmieniono 1 raz (ostatnio 09 lis 2009 21:04 przez Kazik45)
Powróciłem ...
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Powróciłem ...
Zauważyłem, że wrociłeś już.
Odp: Odp: Powróciłem ...
Anula, czasem wiara w człowieka wygasa, a cwaniactwo bierze górę.
Pychol
Odp: Powróciłem ...
Anula
Grześku, aleś Ty naiwny, ...tak samo jak i ja.
Pozdrawiam
majgrz11maja
Odp: Odp: Odp: Odp: Powróciłem ...
Jan, nie pytam tu na forum dlaczego, tylko czemu: dałeś satysfakcję "wszechmocnemu .$#%*& "zamiast go obnażyć i jego styl zdobywania popularności?...
Pogadamy na GG
Odp: Odp: Odp: Powróciłem ...
Pojemsobie
Nie powiem Ci że miło mi, raczej przykro ze jakieś bydlę mialo wpływ na Ciebie i uważałeć mnie za ... zresztą zobacz archiwum na GG.
Mnie jeszcze boli, potrzebuję czasu. Cieżko mi teraz uwierzyć w Twoją szczerość, wybacz.
Jestem też na WŻ od wczoraj wieczora pod tym samym nickiem co tutaj i na Moje Gotowanie.
P.S.
Nigdy więcej nie używaj "Janek".Nigdy. TAM "Janek" został "zamordowany".
Pojemsobie
msewka
O tak, Kazik to człowiek - orkiestra tzn. o wielu talentach.