Prowadzę blog smacznapyza.blogspot.com. Jestem kucharzem-amatorem, gotuję w domu dla rodziny i przyjaciół. Interesuję się mykologią czyli wszystkimi grzybami, nie tylko jadalnymi. Jestem członkiem Bractwa Grzybland i na portalu dla grzybolubów zajmuję się działem kulinarnym. Zapraszam na www.grzybland.pl , znajdziecie tam mnóstwo informacji o grzybach i przepisy na dania z grzybami, część z nich jest moich. Na innych portalach kulinarnych można mnie spotkać pod nickiem izeczka :-)

Odp: Odp: Odp: przepisy

a ja mam problem z tym, że widzę jak prawie wszystkie przepisy kilku osób dostają status super przepisu a co za tym idzie dodatkowe punkty. Z ponad dwudziestu moich dodanych ostatnio żadne takiego nie dostał - chciałabym więc zapytać gdzie mogę znaleźć jakąś informację o tym jakie są reguły czy zwyczaje w tej kwestii bo może ja się za mało staram albo coś robię źle? Wiadomo , że nie jestem obiektywna - mnie się wydaje, że moje wcale nie są gorsze, ale to tylko moje zdanie....

Odp: Odp: Chwalimy się;

no to pękam z dumy i bardzo Wam dziękuję za wszystkie zachwyty

Odp: Odp: Odp: Chwalimy się;

dziękuję za miłe słowa - to dla mnie bardzo ważne

Odp: Chwalimy się;

dzięki znajomym udało się nagrać program i można go obejrzeć

Odp: Odp: Błyskawiczny konkurs ostatkowy Sponsoruje Polska Róża!!!!

torcik jabłkowy z nutą róży i hibiskusem czeka na akceptację

https://gotujmy.pl/tort-jablkowy-z-nutka-rozy-i-hibiskusem,przepisy,137284.html

Odp: Odp: Błyskawiczny konkurs ostatkowy Sponsoruje Polska Róża!!!!

a ja zrobiłam danie z mięsem i konfiturą z płatków róży - pyszna, pachnąca pierś kurczaka na sałacie - link do przepisu: https://gotujmy.pl/rozana-piers-,przepisy,137178.html

Odp: Odp: Odp: Chwalimy się;

dziękuję wszystkim za miłe słowa

Odp: Chwalimy się;

pochwalę się i ja bo przecież i tak się wyda

kilka tygodni temu brałam udział w konkursie Warsztaty Smaku Kuchni+ organizowanym przez ten kanał telewizyjny. Po wysłaniu przepisów w temacie "kuchnia polska" zakwalifikowałam się do finału i wraz z pozostałą dziewiątką szczęśliwców uczestniczyłam w dwudniowych warsztatach kulinarnych prowadzonych przez szefa Adama Chrząstowskiego. W rywalizacji finałowej zajęłam drugie miejsce, za które otrzymałam blender Kenwood oraz drobne upominku od organizatora. Nagrodą było też nagranie "swojego" 30-sto minutowego programu, w którym prezentuję własne dania.

Już w najbliższą sobotę będzie można ten program obejrzeć na kanale Kuchnia+, o godz. 150 . Widzów o silnych nerwach serdecznie zapraszam

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Evita, przybij piątkę - u nas też to samo )) Cóż, każdy inaczej rozumie "świętowanie"