Prowadzę blog smacznapyza.blogspot.com. Jestem kucharzem-amatorem, gotuję w domu dla rodziny i przyjaciół. Interesuję się mykologią czyli wszystkimi grzybami, nie tylko jadalnymi. Jestem członkiem Bractwa Grzybland i na portalu dla grzybolubów zajmuję się działem kulinarnym. Zapraszam na www.grzybland.pl , znajdziecie tam mnóstwo informacji o grzybach i przepisy na dania z grzybami, część z nich jest moich. Na innych portalach kulinarnych można mnie spotkać pod nickiem izeczka :-)

Odp: Chwalimy się;

Gratulki Dziewczyny! cieszę się razem z Wami

Odp: co dzisiaj na obiad?

pysznie u Was dzisiaj, lekko i dużo warzyw

Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!


odp.1 - węgiel aktywowany (activated carbon) oraz żywica jonowymienna (ion exchange resin).

odp.2 - filtry dafi są produkowane w sterylnych warunkach, każdy wkład przed zapakowaniem poddany jest sterylizacji parą wodną. Impregnacja węgla aktywowanego srebrem zabezpiecza wnętrze filtra przed rozwojem drobnoustrojów

Odp: Odp: Makaron kupny czy domowy?

warto jeśli robi się makaron często, nie trzeba wałkować