Prowadzę blog smacznapyza.blogspot.com. Jestem kucharzem-amatorem, gotuję w domu dla rodziny i przyjaciół. Interesuję się mykologią czyli wszystkimi grzybami, nie tylko jadalnymi. Jestem członkiem Bractwa Grzybland i na portalu dla grzybolubów zajmuję się działem kulinarnym. Zapraszam na www.grzybland.pl , znajdziecie tam mnóstwo informacji o grzybach i przepisy na dania z grzybami, część z nich jest moich. Na innych portalach kulinarnych można mnie spotkać pod nickiem izeczka :-)

Odp: Odp: Dawcy, szpiku, komórek macierzystych i krwi

Tit, pobierana jest bezpieczna ilość a zdrowy organizm jest mobilizowany do szybkiego nadrobienia "strat" i pracuje energiczniej

Odp: Odp: Odp: Maszynka do mięsa

bardzo fajny jest model Diana, nieduży i zgrabniutki a do tego przystawka w postaci szatkownicy - nie wiem jak z cenami bo ja swoją dostałam w prezencie

Odp: Maszynka do mięsa

Heniu, od lat mam Zelmera i jest niezawodna

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

luna19 napisał(a): hahahaha zobaczcie jaki wywar z kości
https://gotujmy.pl/wywar-z-kosci,przepisy,67808.html
wyczerpujący przepis...

Ze 100g kości to super wywar! Ja pierdziu, padłam ze śmiechu!

Odp: Odp: Odp: Co z jeżyn?

Dżizas, siedziałabym w tych krzakach cały dzień!

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

agata1722 napisał(a): to zdjęcie jest moje
jeśli Twoje to dlaczego dodałaś je do dwóch przepisów? a przepis porażka....

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Luna, ale teraz dały Ci same broń do ręki! Bo teraz można zacytować te wiadomości (odpowiedzi na Twoją grzeczną prośbę) w liście do administratorów - wydaje mi się, że muszą zareagować!

Odp: Odp: Przepowiednia

Bahus, ja nie wiem co Ty bierzesz, ale zmień lekarza albo chociaż bierz połowę zalecanej dawki!