Jestem początkującą kuchareczką, wszystkiego dopiero się uczę. Korzystam póki co z Waszych przepisów, i podziwiam osoby które mają w swoim dorobku taki ogrom przepisów :)
Jestem pełna podziwu :) Pozdrawiam :)

Odp: Odp: zdobienie potraw

misia13 napisał(a): listki są z ze skórki z cukinii...
Niesamowite

Odp: NOWA ZABAWA

atrament-testosteron

Odp: co na kolację ?

Dwie maleńkie białe kiełbaski z patelni z cebulką :/ znowu mnie pokusiło, teraz winko na dobre trawienie chociaż słodkie, i jeszcze herbata Regulactiv, ale pomieszałam

Odp: kawa czy herbata?

zdecydowanie szyneczka
winko białe czy czerwone?

Odp: Odp: ZABAWA: Co to za owoc / warzywo ?

Glumanda napisał(a): Pusieczku.. wynylazlam nareszcie, ze to "cós" nazywa sie Canna, sa rozne jej odmiany Moje zdjecie zrobilam, w Norymberdze, w ogrodzie zamkowym i dlugo nie wiedzialam.. co to za roslina

Szukałam, szukałam i wyszukałam że może to być ta Canna czyli paciorecznik indyjski, choć może to być coś innego ? Ale liście też pasują więc chyba odgadłaś Glumando. Czekamy na odpowiedź autora.

Odp: co dzisiaj na obiad?

Dziś zupa szpinakowa
Smakowicie wygląda te spaghetti

Odp: kawa czy herbata?

Owocowa
herbata zielona czy czerwona ?

Odp: Odp: Sól

  • Forum: Sól

chef napisał(a): do sałat czarna hawajska
do gotowania niebieska z iranu
do mięs cypryjska morska biała jak śnieg
do ryb czerwonw hawajska

a uogólniając każda sól jest zdrowa pod warunkiem że zawiera w sobie mikroelementy i nie jest solą przetworzoną , oczyszczaną , czy labolatoryjną

Jejku skąd Ty znasz te gatunki soli Używasz takich Gdzie można kupić ?

do Karity Odp: Odp: Zwyczaje i tradycje wielkanocne

Piękna kolekcja Aż żal się robi że ja tak nie potrafię