Jestem początkującą kuchareczką, wszystkiego dopiero się uczę. Korzystam póki co z Waszych przepisów, i podziwiam osoby które mają w swoim dorobku taki ogrom przepisów :)
Jestem pełna podziwu :) Pozdrawiam :)

Odp: Czy mogę prosić o kliknięcie?

Pojemsobie napisał(a): Czy mogę prosić o kliknięcie na mojego wnuka?
http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=6156&cat=ab
BArdzo proszę

Odp: A co to za owoc? :-)

Już raczej magnolia niż rododendron.
Rododendron wygląda tak
http://www.pasieka.rostkowski.info/images/tapety/photos/rododendron.jpg

Odp: własne zioła

Ja miałam tylko bazylię, pięknie wyrosła, całą doniczkę otuliła, super. Wszystko wg opisu na opakowaniu. Trzymałam na parapecie

Odp: Jak przyrządzić?

Pytona to ja preferuje jedynie w terrarium.

Odp: Czyszczenie to podstawa - pomóżcie

JA używam tylko Pura białego tego z balsamem, spox. ALe od początku myłam wszystko dokładnie, a zewnętrzną część rzeczywiście jeśli trzeba to czymś ostrzejszym jakimś mleczkiem lub czymś do piekarnika

Odp: Odp: Odp: Jakie Ciasta Na Wielkanoc?

Gatita napisał(a): Mazurek kajmakowy !
Mniamniuśnie

Odp: Imprezki rodzinne

kicia1004 napisał(a): Zbliża si e roczek syna i chciałabym zabłysnąć trochę przed gośćmi.tradycyjny rosołek ziemniaczki i mięsko znudził mi się. dodam jeszcze że muszę zaplanować śniadanie,obiad i podwieczorek bo całość potrwa od 8.30 do 16-17.Proszę o pomoc. z góry dziękuje
Pewnie juz po imprezie. Współczuje takiej imprezy, gościć ludzi od śniadania do podwieczorku, to nie na moje nerwy.

Odp: Odp: Odp: Ziemniak a sprawa Polska...

Nie mam ulubionego gatunku ziemniaka, kupuję takie jakie akurat są w moim sklepie Nie lubie takich które się "sypią" takie strasznie suche, tylko nie wiem czy to wina gatunku czy złej uprawy.