pacpaw

pacpaw

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1427]

Makrela na chleb

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

pasta makrelowa na kanapki

Makrela na chleb Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Makrela na chleb

 

  • 1 makrela wędzona,
  • 2 łyżeczki majonez,
  • 1 łyżeczka musztarda sarepska,
  • 1 cebula,
  • pieprz czarny grubo zmielony,
  • sól do smaku

 

Sposób przygotowania:

Makrela na chleb
Makrelę dokładnie obieramy z ości. Cebulę kroimy w kosteczkę dodajemy do makreli. Przyprawiamy jeszcze majonezem, musztardą i całość dokładnie mieszamy. Dodajemy jeszcze pieprz i sól do smaku i smarujemy nią chleb.
Makrela na chleb
Propozycja podania