Sposób przygotowania:
Marcepanki z posypką.
Masło i czekoladę rozpuścić w średnim garnku,na małym ogniu,mieszając ciągle.Cukier puder przesiać przez sitko do naczy-
-nia z masą czekoladową,wsypać pokruszone biszkopty i pokruszoną gotową masę marcepanową,którą można nabyć w sklepie.Masę zostawić do ostygnięcia.Wiórki kokosowe lub kolorową cukierkową kaszkę rozsypać na talerzu.Z ostudzonej masy
formować małe kulki i obtaczać w wiórkach kokosowych bądź cukierkowej kaszce.
-nia z masą czekoladową,wsypać pokruszone biszkopty i pokruszoną gotową masę marcepanową,którą można nabyć w sklepie.Masę zostawić do ostygnięcia.Wiórki kokosowe lub kolorową cukierkową kaszkę rozsypać na talerzu.Z ostudzonej masy
formować małe kulki i obtaczać w wiórkach kokosowych bądź cukierkowej kaszce.
.Dominika.