Sposób przygotowania:
Masa czekoladowa
1. Foremkę wyłuż folią aluminiową. Spód wyłuż jedną warstwą herbatników. reszte ciastek pokrusz w misce. 2.Połam czekoladę i włuż ją do drugiej miski. Miskę postaw na garnku z gorącą wodą. Poczekaj aż czekolada się rozpuści. 3.W drugim garnku rozgrzej masło z miodem, aż się zupełnie roztopią. Dodaj herbatniki i roztopioną czekoladę. Wymieszaj wszystko razem. 4.Teraz przelej wszystko do foremki. Wyrównaj nożem. Masę w foremce możesz ozdobić. Polać polewą, ozdobić śnieszką itp. Potem odstaw masę do lodówki i trzymaj tam ją puki nie zastygnie. Gdy będzie twarda wyjmij ją z folii i pokroj na kawałki. Smacznego!!! Wymażone słodkości na różne okazje.